Een olieroller bestaat uit een draagolie van 100% pure amandelolie/jojoba olie met daaraan toegevoegd pure, zuivere etherische oliën.  De olie kan heel eenvoudig met de roller worden aangebracht op de kruin van het hoofd, het voorhoofd, in de nek, op de slapen, achter de oren, op het gezicht, op de voeten, de pols of de borst. Zacht wrijven en diep inademen en de geur bereikt in no time jouw systeem!  

 

Met de handige roller heb jij en je gezin deze handige tool altijd bij je. In je handtas, op de badkamer, je nachtkastje of in de rugzak naar school. Rollers zijn ook geschikt voor kinderen dan wel in een aangepaste compositie. Je kunt de olieroller actief inzetten in je dagelijkse leven. Naast de impact op het limbische systeem kan de combinatie van oliën met affirmaties een krachtige verandering bewerkstelligen in je emotionele evenwicht. 

 

olieroller op maat gemaakt voor jou

 

Graag maak ik een persoonlijk roller voor je klaar die helemaal is afgestemd op jou.

Je ontvangt dan een roller met een uitgebreide beschrijving op emotioneel en spiritueel niveau met daarbij een passende affirmatie. Hiermee kun je 2-3 weken zelf aan de slag gaan en wezenlijke transformaties ervaren. 

In een kort telefonisch/online gesprek brengen we samen in beeld waar jij tegenaan loopt. Op basis daarvan maak ik een unieke afstemming  & persoonlijk pakketje voor je klaar.

 

maatwerk pakket € 39,50

 

 

 


standaard olierollers

 

Er zijn natuurlijk ontelbare samenstellingen mogelijk.

Experimenteer hiermee en ontdek je eigen persoonlijke voorkeur. 

Om je op weg te helpen heb ik als aanvulling op de oliesprays onderstaande "standaard" olierollers samengesteld. 

 

 

BALANCE is een frisse en kruidige blend op basis van etherische oliën die kalmerend en tegelijkertijd stimulerend werkt.

Precies zoals de beweging van Yin & Yang. Dynamisch, aan veranderingen onderhevig. In onze drukke maatschappij worden we immers voortdurend blootgesteld aan stress,  vermoeidheid en persoonlijke ervaringen.

 

Deze roller op basis van amandelolie met een mix van etherische oliën zilverspar, bergamot, wierook en kamille helpt jou beter om te kunnen gaan met de dynamiek die jij op verschillende momenten tegenkomt. 

 

Zilverspar (Abies Alba) heeft een zoet, licht harsige en verfijnde geur die de ademhaling vergemakkelijkt en een pijnverdovende werking heeft. De frisse en levendige Bergamot (Citrus Bergamia) werkt verfrissend, kalmerend en opmonterend.  Een fijne olie bij lusteloosheid en onrust. Kamille (Ormenis Multicaulis)  heeft een fris zoete en pittige geur en is goed in te zetten als ondersteuning bij hoofdpijn, slapeloosheid en depressiviteit. Wierook (Boswellia carterii) maakt deze blend nog rijker en intrigerender. 

Wierook heeft de eigenschap de ademhaling te vertragen, te kalmeren bij onrust en  spanningen. 

 

Roller 10 ml € 13,95

(excl. verzendkosten)