op reis in de bijzondere wereld van nine star ki

laat je begrijpen wie je bent en wat je potentieel is

jouw unieke blauwdruk

en krijg toegang tot jouw bron van levensenergie

Nine Star Ki is een doeltreffende manier om jezelf beter te leren kennen. Je bewust te worden van wie jij bent in essentie. Met al jouw kwaliteiten en talenten. Het geeft je inzicht in het gedrag van jezelf en de mensen om jouw heen. Je ontdekt jouw elementen en eigenschappen en krijgt inzicht in de dynamiek binnen je familie.   

Laat je verrassen & inspireren door op een heel andere manier naar jezelf te kijken.

 

Wat vertelt je lijf, fysiek & emotioneel? Waar blokkeert jouw levensenergie en wat kun je zelf doen om het in beweging te brengen?

Waarvan ga jij stralen en wat heb je nodig om meer in je kracht te komen en te blijven? 

Ben je nog op de juiste plek met de juiste mensen en doe je wat je te doen hebt?

 

 

 

 

Nine Star Ki is een Energetische Blauwdruk die bepaald wordt op de dag van jouw geboorte.

Jouw blauwdruk bestaat uit 3 getallen: 

 

Het Geboortegetal

Dit getal is gebaseerd op jouw geboortejaar en vertelt over jouw potentieel. Het vertelt wat je komt doen hier op aarde en over welke unieke eigenschappen jij beschikt. 

 

Het Kindgetal

Dit getal vertelt iets over de drijvende kracht achter jouw persoonlijkheid vanuit jouw interne wereld. Hoe denk je, hoe voel je, hoe beleef je? Hoe verwerk je tegenslagen, hoe ga je om met uitdagingen? Dit element is flexibel van vorm en is ontwikkelbaar.

 

Het Aanleg getal

Dit getal vertelt over jouw gewoontes. Welke richting ga je op, hoe handel je? Welke weg en route kies jij als bestuurder? Maar ook hoe communiceer je met anderen? Welke indruk geef je aan je omgeving? 

   

Al eeuwenlang wordt de Chinese astrologie gebruikt om de levensloop van mensen te doorgronden. De Chinese astrologieleer werkt met jaarlijkse tekens in de Chinese dierenriem. De dierenriem tekens worden gekoppeld aan het yin-yang principe en de vijf elementen filosofie (hout, vuur, aarde, metaal en water).

De vijf elementen elementen reageren op elkaar: in een voedende en controlerende cyclus. 

Deze cyclus en elementen gebruiken we om naar onszelf te kijken vanuit de Nine Star Ki. Een Nine Star Ki Profiel is maatwerk. Graag stem ik met jou af waar je graag meer inzicht en inspiratie bij wilt hebben. Op basis daarvan werk ik een voorstel voor jou uit.

reviews

Uit pure interesse en nieuwsgierigheid heb ik Cynthia mijn Nine Star KI profiel laten samenstellen. Ik was verrast over de herkenning die ik in de uitkomst las. Vooral het feit dat ik hierdoor ook kon verklaren waarom ik tegen bepaalde zaken blijf aan lopen in het leven of waarom dingen bij mij gaan zoals ze gaan. Alsof het opeens helder en overzichtelijk wordt, en je meer begrip en zachtheid krijgt voor jezelf. Een echte eyeopener! De uitleg die Cynthia in het aanvullende gesprek gaf, triggerde me zodanig dat ik besloot om een traject bij haar te plannen, waarin we aan de slag gingen met de aanwezige blokkades. Hierbij laat ze ook haar enorme invoelende en intuïtieve vermogen spreken en daardoor is ze in staat om de vinger exact op de juiste plek te leggen. Lichaam en geest zijn een cybernetische eenheid, dat blijkt keer op keer.

We zijn nog niet klaar en toch heeft het me al veel opgeleverd. Ik kijk dan ook enorm uit naar het vervolg, zodat het nog meer gaat stromen en er nog meer ruimte komt om mezelf te laten zien aan de wereld. In de tussentijd haal ik regelmatig even het mooie boekje met mijn 

Nine Star KI profiel erbij, om mezelf te herinneren wat ik zelf kan doen voor meer balans en energie. Ik kan het echt iedereen aanraden, de inzichten die het je geeft zijn enorm waardevol en verrijkend

 

Het profiel dat Cynthia met veel aandacht voor mij gemaakt heeft laat mij begrijpen wie ik ben, wat mijn persoonlijke krachten zijn, mijn valkuilen en wat mijn unieke potentieel is. Mijn zelfkennis en zelfvertrouwen is vergroot, ik weet wat ik aan mezelf mag gaan omarmen en ik zit sindsdien in een bruisende flow. Het voelt alsof ik met de stroming mee ga. Het voelt heerlijk. Cynthia heeft aangevoeld wat ik nodig had om meer in m'n kracht te gaan staan, iets waar ik blijkbaar zo naar verlangde. Ik ben blij dat haar fijne energie, haar ervaring en uitgebreide kennis op mijn pad is gekomen.

 

 

Wat ben ik blij met mijn Nine Star Ki profiel. Zoveel puzzelstukje die nu in elkaar vallen. Eerlijk gezegd, soms eng, dat het zo klopt. Soms was er onbegrip. Waarom doe ik zo, waarom reageer ik zo, waarom reageert je naaste zo. Maar doordat ik mijn elementen nu ken en deze begrijp geeft dit al zoveel verduidelijking en rust. Tuurlijk zou het mij ook niet altijd lukken, maar het voelt goed dat ik weet waar ik nog aan kan werken, zodat dit veel lichamelijke en emotionele klachten kan verhelpen. Ik gun dit iedereen.