de reis naar jezelf

De Reis Naar Jezelf is na ruim 10 jaar geboren. In mijn praktijk zijn prachtige mensen op mijn pad gekomen met hun verhalen en ervaringen. En zo ontstond steeds meer het verlangen gekomen om op een diepere laag met mensen te mogen werken. 

De mensen die ik in mijn praktijk heb ontmoet met uiteenlopende hulpvragen die uiteindelijk altijd tot de kern leiden:

 

Regisseur worden over je eigen leven in lijn met wie jij écht bent. Puur jezelf.

 

 

Voor de Reis Naar Jezelf heb ik inspiratie gevonden in de Nautilus Schelp.

De schelp wordt gezien als een symbool van verbinding met jezelf, je verleden en het hier en nu. 

De parelachtige nautilus wordt geboren met slechts 4 kamers. wanneer dit zeedier ouder wordt, ontgroeit ze één kamer en creëert ze een nieuwe voor zichzelf. Gedurende haar hele leven beweegt ze zich van de ene kamer naar de andere, waarbij ze onderweg een prachtige schelp wordt. Op volwassen leeftijd is het een opgerolde schaal van ongeveer 25 cm in diameter, bestaande uit ongeveer 30 kamers.

 

Groei gaat altijd in golven. Periodes van soepel door het leven gaan wisselen af met momenten van onzekerheid, wachten of zelfs stilstaan bij wat er aan het licht wil komen.

Vaak gaat dat samen met afbreken van wat er was om plaats te maken voor wat er komt. Drie stappen vooruit, één of twee achteruit. Door de hobbels & obstakels ontstaan momenten van vertragen en stilstaan die vrágen om iets nieuws. 

 

Net als in de natuur: na een intense groeifase van steeds maar meer zie je een inhouding. De nieuwste bladeren, steeds kleiner en puntiger, blijven dichter op elkaar totdat er een soort stop ontstaat. Alle groeikracht verzamelt zich bij elkaar en de knop barst open tot een bloem.

Dan wordt zichtbaar wat onzichtbaar was: dit is het ándere dat zich wil tonen. De bloem is anders dan de bladeren en kon alleen maar ontstaan door de fasen van verandering: transformatie.

 

 

vertrouwen op de stroom van het leven

Je lichaam is een geweldig landschap waarin veel te ontdekken valt. Het is een landschap met een historie met een schat aan informatie die opgeslagen ligt.  Om weer op koers te raken is het nodig om te begrijpen wat je lichaam je vertelt. Op ontdekking gaan en stap voor stap nieuwe inzichten opdoen. Bewust worden van wat zich laat zien en beweging te brengen in dat wat blokkeert.

 

Mogen vertrouwen op jezelf en de stroom van het leven. 

 

Hoe klinkt dat? 

Ga je mee op ontdekkingsreis? 

  

inspiratiesessie

Om jou te inspireren kun je een eerste stap zetten met een Inspiratiesessie.

 

Een inspiratiesessie van ruim 2 uur staat geheel in het teken staat van jou.

We nemen samen een kijkje in wie jij in de kern bent. Ik neem je mee in jouw unieke blauwdruk waarin jouw kwaliteiten zichtbaar worden. Door je meer bewust te worden van je kwaliteiten weet je wat je waard bent en kun je realistische doelen stellen in je leven. Met plezier het leven aankijken en ontdekken!

 

Er is ruimte voor lichaamsgericht werken. De sessie wordt op maat ontworpen voor jou en zal je gegarandeerd een bijzondere ervaring opleveren.

 

 

Tarief inspiratiesessie € 225,-

de reis naar jezelf

In de Reis naar Jezelf gaat het over:

  • je lichaamsbewustzijn te verruimen 
  • je open te stellen voor dat wat zich wil ontvouwen, ik begeleid je daarin stap voor stap 
  • emotionele blokkades los te laten en het zenuwstelsel te kalmeren
  • hoe jij een diepgaand contact kunt maken met jouw unieke essentie.

 

Jouw verhaal is uniek. Samen met jou bekijk ik graag hoe we een coachings programma kunnen samenstellen.

Hieronder lees je meer over hoe ik te werk ga in De Reis Naar Jezelf en kun je ervaringsverhalen vinden.

 

Tarief per sessie

90 min € 140,-