wat zijn de ervaringen bij je energie in balans?

Commentaren: 33
 • #33

  Carla Koenderink (woensdag, 12 juli 2023 17:05)

  Heel erg blij met de olie
  Slaap heerlijk en sta uitgerust weer op
  Een aanrader�

 • #32

  Mirjam (vrijdag, 12 mei 2023 16:56)

  Als cadeau kreeg ik een heerlijke ochtend workshop "hout" van m`n zussen.
  Als extra bonus had ik 2 dagen geen klachten meer van m`n zere arm.

 • #31

  Anoniem (zondag, 16 april 2023 18:32)

  Sinds ik ben gestopt met de anticonceptiepil was mijn menstruatie heel onregelmatig en ook best wel pijnlijk. Cynthia heeft mij erg geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn cyclus en heeft zo geholpen om de regelmaat weer terug te krijgen. Mijn menstruatie is na een paar behandelingen weer zo goed als regelmatig, (bijna) geen pijn meer, en (bijna) geen PMS-klachten meer. Heel erg blij met haar hulp!

 • #30

  Inge (maandag, 27 maart 2023 15:08)

  Ik raad iedereen aan om naar Cynthia te gaan. Ze kijkt op breed vlak en ze heeft veel kennis in huis.
  De behandelingen of workshops zijn echt heerlijk. Fijn mogen ontvangen en jezelf goed verzorgen. Ik verheug me er elke keer weer op, ze luistert en stemt af waar de behoefte ligt op dat moment. Een kado voor jezelf.
  Ze is een warm en liefdevol persoon.

 • #29

  Maartje Driesen (maandag, 27 maart 2023 12:29)

  Goedemorgen
  Afgelopen zaterdag 25 maart om 14.00 uur tot 17.30 uur
  De behandeling van QiFlow&en het hout element.
  Het was voor mij de eerste keer dat ik met deze elementen heb gewerkt
  Het was voor mij een prettig ervaring
  Cynthia bedankt voor deze middag
  Hartelijk groet van Maartje.

 • #28

  Chantal (zondag, 26 maart 2023 16:51)

  Afgelopen zaterdag, 25 maart 2023, heb ik deelgenomen aan de workshop "Qi Flow en Element Hout". Het was een fijne belevenis. Cynthia heeft ons meegenomen in wat het Hout element inhoudt, met welke organen het verbonden is en wat je eraan kunt doen om je energie weer in beweging te krijgen. Zo hebben we een kloptechniek met bamboestokken toegepast en hebben we geleerd jezelf een drukpunten massage te geven. Het is verrassend te ervaren welk effect zo'n massage heeft. Ik vond het heel ontspannend en ga het thuis zeker toepassen. Cynthia bedankt voor de geslaagde middag, fijn hoe jij de deelnemers laat ontvangen!

 • #27

  Anoniem (dinsdag, 27 september 2022 19:04)

  Balans vinden in werk en privé vond ik een uitdaging. Mijn energie was laag, maar de wil om van alles en nog wat te ondernemen was en is er zeker. Hoe kon ik mijn energieniveau op peil krijgen? Op dit punt kwam ik bij Cynthia terecht.
  De start was een intake gesprek, inmiddels ruim 2 jaar geleden. Een plan gemaakt om het energieniveau terug te krijgen startte bij een voetreflexmassage. Gaandeweg leer je elkaar beter kennen en had ik mijn doelen bijgesteld, aangezien mijn energie vooruit was gegaan.
  Patronen veranderen en ‘dingen’ loslaten is een hele opgave, of anders gezegd een mooie uitdaging. Cynthia bood mij een coaching-sessie aan. Voor haarzelf om haar skills in praktijk uit te voeren en voor mij om te ervaren of het een positief effect zou hebben. Geen idee wat ik kon verwachtten. Maar wat een inzichten in korte tijd. Ergens was ik mij er van bewust. Ik wist waar het toe zou leiden, maar de knop omzetten, zeker op het gebied van loslaten schoof ik altijd voor mij uit. Door het gesprek, de coaching van Cynthia, werd het eigenlijk ‘simpel’. Opschrijven van specifieke woorden/termen die verbonden waren met mijn karakter, hoe ik iets had ervaren en de impact van anderen in mijn omgeving. Die opgeschreven woorden/termen legde ik dichtbij mij neer of verder van mij af tijdens de coaching. Hiermee werd voor mij duidelijk wat er echt toe deed en doet. Wat daarvan belangrijk voor mij was en ombuigen naar een positief inzicht. Heerlijk was dat! Nu vasthouden om dat zo te blijven ervaren en anders weer een sessie met Cynthia �
  Lieve Cynthia bedankt voor de fijne voetreflexmassages, de heerlijke geuren, moxa en ooracupunctuur-behandelingen. Ook de gesprekken die we voeren, maar ook geniet ik van de rustgevende muziek en stiltes.
  Cynthia je bent een fijne persoonlijkheid met echt kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde en specialisaties! Ik kijk uit naar de volgende afspraak!

 • #26

  Anoniem (woensdag, 14 september 2022 10:24)

  Ik heb een blauwdruk mogen ontvangen en wat ben ik daar blij mee! Het was heel bijzonder om te lezen. Zo herkenbaar! Het heeft mij veel gebracht. Doordat bepaalde kenmerken bij mij horen ontstond er acceptatie en doordat bepaalde eigenschappen er zijn weet ik wat ik wil doen vanaf nu verder. Het is wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen. Dank je wel Cynthia! Echt heel bijzonder!

 • #25

  Britt (woensdag, 22 juni 2022 14:10)

  Ik kwam bij Cynthia voor een klacht in mijn pols, al na een paar behandelingen gaat het een stuk beter. Niet alleen met mijn pols maar ook met mijzelf! Cynthia heeft mij geholpen om wat dichter bij mezelf te komen en zo op mijn eigen kracht te bouwen. Ze heeft dit onder andere gedaan met een affirmatie, die mij heeft geholpen om me krachtiger te voelen. Heel blij met Cynthia’s hulp!

 • #24

  Marloes Bons (dinsdag, 22 februari 2022 09:31)

  Via een vriendin hoorde ik van het werk van Cynhtia en behalve een lichamelijke klacht waar ik vraagtekens bij had had ik geen specifiek doel voor mijn eerste afspraak. Ik ging er open in en was benieuwd naar wat het me zou brengen. Deze afspraak gaf me al mooie inzichten. Je bent zo gewend geraakt aan de patronen in je leven en ze horen bij je, denk je. Je neemt voor lief dat sommige dingen stroef gaan of minder goed voor je werken. Met mij gaat alles wel goed, maar diep van binnen weet ik dat het vloeiender kan. Dat je meer met de stroom mee kunt. Het leven voor je kan werken, in plaats van dat het soms zo'n moeite kost. Maar hoe? We kwamen uit op de Blauwdruk van mijn Leven. Het profiel dat Cynthia met veel aandacht voor mij gemaakt heeft laat mij begrijpen wie ik ben, wat mijn persoonlijke krachten zijn, mijn valkuilen en wat mijn unieke potentieel is. Mijn zelfkennis en zelfvertrouwen is vergroot, ik weet wat ik aan mezelf mag gaan omarmen en ik zit sindsdien in een bruisende flow. Het voelt alsof ik met de stroming mee ga. Het voelt heerlijk. Cynthia heeft aangevoeld wat ik nodig had om meer in m'n kracht te gaan staan, iets waar ik blijkbaar zo naar verlangde. Ik ben blij dat haar fijne energie, haar ervaring en uitgebreide kennis op mijn pad is gekomen.

 • #23

  Margaretha (zondag, 19 december 2021 19:05)

  Na voetreflex therapie om lichaam en geest in balans te krijgen ( na burn-out) heb ik ook de ademhalingsoefeningen coaching gedaan bij Cynthia en daarmee heb ik geleerd om in elke situatie weer grip op mezelf te krijgen. Het was voor mij bijzonder en leerzaam en vooral heel fijn om te leren en voelen wat een (verkeerde/goede) ademhaling met je doet! Ik kan het iedereen aanraden, vooral mensen met een hoge ademhaling en als je veel stress hebt!
  Dank je wel Cynthia voor deze mooie ervaring.

 • #22

  Diane (dinsdag, 16 november 2021 21:17)

  Door chemobehandelingen als gevolg van borstkanker had ik last van neuropathie aan mijn voeten en was mijn energie ook niet optimaal. De neuropathie betekende voor mij het gevoel van stijve voeten en weinig gevoel onder de voet en in de tenen. Door het toepassen van voetreflexmassage is het gevoel voor een deel weer teruggekomen. Dat is zo fijn! Door de chemo zat ik ook laag in de energie. Door de behandelingen heeft Cynthia me net dat laatste zetje gegeven en is mijn energie weer op het niveau van voor de kanker. Echt top! Dank je wel Cynthia! Ik voel me nu zoveel lekkerder dan de eerste keer toen ik bij je kwam.

 • #21

  Tanja (woensdag, 06 oktober 2021 11:40)

  Cynthia behandelt mij al een tijdje d.m.v. de voetreflex massages, maar ze voelde feilloos aan dat het tijd was voor een volgende stap; breathwork. Ik had moeite om te aarden en om de verbinding met de oorspronkelijke "ik" te maken. Wat hield me tegen? Daarbij had ik klachten als rugpijn, moodswings en deed ik al het dagelijkse maar op de automatische piloot. Ik kan jullie vermelden dat het niet in woorden te vangen is, wat slechts één sessie breathwork met mij gedaan heeft Op een hele mooie, rustige en vertrouwde wijze begeleidt Cynthia dit fantastisch! Ik ging op reis en heb emoties gevoeld, die diep verstopt bleken te zijn. Ik heb mijn naasten mogen helen en daardoor ook een stuk van mezelf mogen helen. Als kers op de taart heb ik het kind in mezelf weer ontmoet en kan ik mezelf weer omarmen. Mijn rugklachten zijn vrijwel weg en ik ben weer in contact met mezelf. Echt een ervaring om nooit meer te vergeten en het mooie is, dat ik altijd weer terug kan gaan naar de plek die ik gevonden heb tijdens de sessie om mezelf in tijden van onrust weer te kunnen kalmeren. Dank je wel lieve Cynthia voor de mooiste reis van mijn leven.

 • #20

  Mireille (donderdag, 12 augustus 2021 12:12)

  Cynthia heeft mij mijn balans terug gegeven middels massage, accupunctuur en fijne gesprekken waarbij ze echt naar je luistert, goede tips geeft en je in je waarde laat. Ze heeft een fijne energie die ze doorgeeft aan anderen. Vergeleken met een paar maanden geleden herken ik mijzelf niet terug! In positieve zin! Ik heb eindelijk weer het gevoel dat ik dichter bij mijzelf ben gekomen en de balans terug heb gevonden die ik al langere tijd kwijt was. Zeer dankbaar daarvoor!

 • #19

  Carina (maandag, 01 maart 2021 12:16)

  Ik ben een jongedame van 28 jaar die 3 jaar geleden door een burn-out bij Cynthia terecht is gekomen. Ik ben spiritueel aangelegd en kan mij erg vinden in de minder tastbare technieken. Cynthia is een geweldige therapeute. Ze is lief, vrolijk, geduldig en heeft een groot luister vermogen. Ze oordeelt niet en heeft verstand van wat ze doet. Ze past haar behandelingen aan op jouw lichaam en geest. In het begin had ik weinig energie en kon ik weinig verdragen. Zij behandelt dan naar wat jou lichaam en geest aankunnen op dat moment; zo kon ze dus niet alle stromen vol open zetten.
  Door de Lock-down vielen de alternatieve geneeswijzen weg en was ik genoodzaakt naar de fysio te gaan. Voor mij voelt dat als half werk doordat Cynthia veel meer doet dan alleen masseren. Ze is goed in wat ze doet.

 • #18

  Tanja van der Hulst (woensdag, 03 februari 2021 11:18)

  Ik heb de quasha glow set bij Cynthia gekocht. Super leuk ingepakt en heel snel geleverd. Heb hem gebruikt. Ruikt heerlijk en voelde me heerlijk verfrist en opgepept na de zelfbehandeling. Dat gevoel heeft de hele dag aangehouden. Gezonde gloed op de toet� Heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Cynthia.

 • #17

  Vera (woensdag, 03 februari 2021 08:25)

  Ik besprak met Cynthia dat ik soms minder goed in slaap kom en blijf. Ze heeft toen voor mij een olie-roller gemaakt die me daarbij ondersteunt. Dit beviel me zo goed, dat toen ik zag dat Cynthia ook speciale olie-rollers maakt voor de guasha steen ik haar ook gevraagd heb er één voor mij te maken. Vanwege specifieke medicatie en behandelingen voor een traject waarin ik zit, zijn niet alle onderdelen van de oliën geschikt voor mij. Cynthia zoekt dan exact uit wat wel en niet kan en maakt dan een persoonlijke samenstelling van de olie. Dit heeft ze voor beide rollers gedaan.

  De roller die ondersteunt bij het slapen gebruikte ik in het begin bijna dagelijks. Nu alleen nog wanneer ik merk dat ik onrustig ben. Het is uiteraard geen wonderslaapmiddel maar de geur zorgt ervoor dat ik echt rustiger word, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd. Vaak doe ik er nog een slaapmeditatie bij en dan slaap ik heerlijk!

  De olie voor guasha gebruik ik twee keer per week. Echt genieten! De geur is heerlijk ontspannend en in combi met de guasha behandeling die ik dan uitvoer merk ik de spanning in mijn gezicht wegtrekken.. In het begin werd mijn gezicht erg rood vanwege alle afvalstoffen en reacties. Nu ik met regelmaat deze massage met de olie uitvoer merk ik veel meer rust in mijn gezicht. Mijn huis is ook rustiger geworden en hopelijk blijven mijn rimpels ook weg.. �

  Conclusie, Cynthia's rollers zijn absolute aanraders! Helemaal omdat ze echt naar jouw persoonlijke situatie kijkt en dus rollers maakt die jou perfect kunnen ondersteunen.

 • #16

  Marieke (dinsdag, 02 februari 2021 20:44)

  OLIEROLLER BALANCE

  Sinds iets meer dan 2 weken gebruik ik nu de olieroller balance van “je energie in balans”.
  Ik hou erg van fijne geurtjes en ben daar heel gevoelig voor.
  Deze olie heeft een fijne, subtiele geur die mij rustig maakt na een drukke dag. Ik rol de olie licht over de muis van mijn hand of bij mijn polsen en ruik dan een paar keer goed; zo fijn! Ook voor mijn yogalessen gebruik ik het; ik heb het gevoel dat ik dan weer even land...
  Voor het naar bed gaan doe ik dit ook nog eens. Ook rol ik dan altijd wat olie over de onderkant van mijn voeten. Ze worden dan lekker warm en ik kan er goed van inslapen.
  Het gebruik van de olie hoort nu gewoon bij mijn dagelijkse routine aan verzorging en ik ben echt fan geworden!!! Ik vind de rust-momentjes die ik ervaar door het gebruik van de olie super fijn en ga het gebruik zeker doorzetten omdat ik dus merk dat het wat voor mij doet. De naam van de olie doet zich echt eer aan; balans...

 • #15

  Annelies (dinsdag, 02 februari 2021 20:40)

  S'avonds tijdens mijn ontspanningsritueel (ademhalingsoefeningen en een hele fijne meditatie) heb ik de olieroller Meditation Focus gebruikt. Een klein beetje bij mijn neusvleugels zodat ik de geur bij elke ademhaling rook. Mijn dochter gaf al aan: "Deze ruikt naar yoga...". Een hele fijne toevoeging aan mijn moment van ontspanning.

 • #14

  Leonie (vrijdag, 09 oktober 2020 21:50)

  Al veel verschillende therapieën bij verschillende therapeuten gehad ,
  Betreffende hardnekkige pijn in mijn nek schouder en arm, wat helaas niet mocht baten,
  Een aantal weken geleden een behandeling bij Cynthia gehad wat tot nu toe wonderen heeft verricht, gewoon al een aantal weken zonder pijn kunnen slapen ,
  Wat een verademing .

 • #13

  Esther (donderdag, 03 september 2020 16:39)

  Mijn dochter van 13 wordt behandeld door Cynthia voor herhaaldelijk terugkerende oorontstekingen en eczeem klachten. Door haar open en hartelijke persoonlijkheid laat ze mijn dochter helemaal op haar gemak voelen, zodat ze zich volledig overgeeft aan de behandelingen van Cynthia. Ze heeft veel geduld en neemt echt de tijd voor haar. Mijn dochter is gestart in maart 2020 (helaas een kleine pauze door corona) en nu bezig met haar laatste behandelingen. Gedurende de zomerperiode heeft ze geen oorontsteking gehad, terwijl ze hier in de nazomer altijd mee kampte door het vele zwemmen. Ook zijn de eczeem klachten grotendeels verdwenen. Mijn dochter zit op dit moment erg lekker in haar vel. Ze hebben samen een prachtig resultaat bereikt. Op naar de 100%!

 • #12

  Merle (zaterdag, 27 juni 2020 14:49)

  Afgelopen weken veel last gehad van hooikoorts en zodoende bij Cynthia terecht gekomen. Fijne behandeling gehad maar helaas na de eerste keer niet het gewenste resultaat behaald. Gelukkig mocht ik snel nog een keer langskomen en nu een week (zo goed als) klacht vrij.

 • #11

  Jantina (woensdag, 24 juni 2020 11:51)

  Cynthia is een sprankelende warme persoonlijkheid. Haar positieve energie straalt de behandelingsruimte in. Ze denkt met je mee en is positief bij alles wat je zelf ook mee doet/ werkt om jezelf in balans te brengen. Ik ben zeeeeeeer tevreden.

 • #10

  Een tevreden klant (dinsdag, 16 juni 2020 14:21)

  Een paar jaar geleden kwam ik bij Cynthia terecht via een vriendin. Na een aantal hele fijne gesprekken konden we, maar voornamelijk Cynthia aan de slag. Cynthia zoekt helemaal uit hoe je lichaam ervoor staat en kan je echt verder helpen bij problemen. Dit kunnen geestelijke problemen zijn, maar zeker lichamelijk problemen. Ook ziet zij dingen die ik niet wist. Door de Chinese therapie in te zetten leest zij het lichaam van haar klanten en op die manier zet zij, in overleg met haar klant, een stappenplan op. Nu een aantal jaren verder ben ik nog steeds tevreden en kom ik iedere 6/8 weken terug.
  Ik sta zo open voor dit soort mooie therapieën. Een hele mooie aanvulling naast mijn maandelijkse bezoekjes aan de fysio.
  Nieuwsgierig geworden? Bel haar gerust eens op of mail haar met de vraag wat ze eventueel voor jou kan betekenen.

 • #9

  Meisje van 12 (zondag, 07 juni 2020 16:25)

  Onze dochter van 12 had last van haar rug en van spanning/angst. Ze had best vaak enge dromen en een hoge ademhaling. Dit samen met de eerste menstruatieklachten maakten het voor een pubermeisje best lastig. Via via kwamen we in contact met Cynthia en vanaf het eerste moment voelde het goed en ontspannen. Na een heerlijke massage sliep onze dochter als een roos. Ze werd ook een stuk rustiger en ontspannen. Cynthia heeft ook magneetpleisters (accupunctuur voor kinderen) in haar oor geplakt. Haar angsten/enge dromen zijn inmiddels na een aantal behandelingen zo goed als verdwenen. Een massage is een heerlijk ontspanmoment, juist ook voor kinderen, en we blijven graag komen bij Cynthia. Ze is rustig, luistert goed en denkt mee in oplossingen.

 • #8

  Mira (donderdag, 28 mei 2020 14:50)

  Cynthia boekte mij spontaan in nadat ik had aangegeven dat ik hier in de buurt een detox week hield. Een massage met accupunctuur en voetreflexmassage ondersteunt het ontgiften. De behandeling heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Cynthia stemt goed af, is flexibel en heeft een hele prettige energie. Voor mij een aanrader! Dank: groetjes Mira

 • #7

  Aukje (donderdag, 27 februari 2020 18:27)

  Op uitnodiging van Cynthia heb ik kennis gemaakt met haar praktijk. Al direct voel je je erg op je gemak door haar professionele werkwijze.
  Daardoor heb ik direct een vervolg afspraak ingepland.
  Hier heb ik mijn menstruatie klachten met Cynthia besproken.
  En ben ik diverse keren voor de behandeling hiervan bij Cynthia geweest. Cynthia luistert en kijkt goed naar waar de pijn vandaan komt en handelt daar adequaat naar.
  Een enorme aanrader dus voor de behandeling van klachten of gewoon ter ontspanning en een moment voor jezelf.

 • #6

  Ellen (woensdag, 11 december 2019 10:56)

  Ben blij dat ik me tot Cynthia gewend hebt. Haar manier van werken heeft er voor gezorgd dat diverse klachten verdwenen en/of verminderd zijn en dat mijn energielevel verbeterd is. Ze luistert, maakt een behandelplan en past deze aan daar waar nodig. Ook heb ik diverse mensen een cadeaubon gedaan voor een ontspanningsbehandeling bij Cynthia en zij hebben genoten van de behandeling, niets dan lof. Het is dus een aanrader! Ik blijf zeker komen, al is het alleen al ter ontspanning!

 • #5

  Anita (maandag, 14 oktober 2019 12:49)

  Op mijn werk heb ik Cynthia ontmoet en het masseren leek me wel wat. Direct al na de eerste behandeling was ik enthousiast. Opvallend vind ik dat het zowel energie als rustgevend is. Ik blijf ook zeker komen.
  Toen ik vertelde over mijn sleutelbeenbreuk en dat ik daar, ondanks een half jaar fysio, nog steeds last van heb, heeft ze mijn schouder extra behandeld. Ongelooflijk dat na een jaar de beweeglijkheid vergroot is en weer is zoals het was voor de breuk.


 • #4

  Franziska (maandag, 30 september 2019 22:08)

  Via de Gezonde Week van de Universiteit Twente heb ik Cynthia ontmoet. Sindsdien heeft ze me al twee keer binnen korte tijd van mijn nek-en rugklachten weten te bevrijden. Door haar behandeling kwam ik weer tot rust en kan ik nu gerust en zonder pijn op vakantie gaan! Bedankt!

 • #3

  Ceciel (vrijdag, 13 september 2019 14:46)

  Cynthia heb ik ontmoet via mijn werk en het voelde direct goed op de behandeltafel en onder haar handen. In haar praktijk kwam ik snel tot rust en haar manier van masseren is naar mijn mening echt heerlijk. Bij de voeten massage kwam ik terecht bij een pijnpunt wat nog meer aandacht nodig heeft. Hier ga ik mee aan de slag. Een echte aanrader. Ik ben geheel positief. Dank je wel Cynthia.

 • #2

  Jeroen (maandag, 02 september 2019 18:17)

  Ik kwam bij Cynthia vanwege opkomende rugklachten. Ik stond open voor haar uitgebreid onderzoek en heb 2 behandelingen gekregen met gebruik van pleisters met magneetveldjes. Beide behandelmethodes kende ik nog niet.
  Ik was na 2 benadelingen niet direct van mijn klachten af maar er was wel direct verbetering merkbaar. Inmiddels ben ik wel klachtenvrij. Top. Cynthia geeft goede uitleg bij de behandeling en heeft rust in zich die zij op jou projecteert. Dat heb ik als prettig ervaren.

 • #1

  Saskia (zondag, 11 augustus 2019 19:18)

  Mijn darmklachten zijn zo goed als verholpen, terwijl ik hiervoor al bij verschillende therapeuten en medici ben geweest zonder resultaat. Incidenteel wil het nog weleens aan de orde zijn, maar na een vervolgbehandeling snel opgelost. Het gaat veel beter dan ik had verwacht.
  Je stelt vragen die echt helpend zijn en neemt de tijd voor een behandeling

Marloes, 34 jaar - Vermoeidheid & hoofdpijn

"Ik kwam bij Je Energie In Balans terecht voor vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. Na een aantal behandelingen voelde ik mij energieker en heb ik af en toe nog eens hoofdpijn. In de loop der tijd heb ik een zeer goede vertrouwensrelatie opgebouwd met Cynthia en voel me erg serieus genomen en gesteund. Zowel bij kleine dingen als bij grotere serieuze klachten. "

Karin, 37 jaar - Anti stress

"Een echte aanrader!! Zowel voor als je bepaalde lichamelijke klachten hebt, als wanneer je gewoon heerlijk wilt ontspannen. Cynthia speelt in op datgene waar jij als klant behoefte aan hebt. Ook probeert ze regelmatig nieuwe behandelingen uit, waarvan ze denkt dat ’t past bij jou. Daarbij gebruikt ze fijne oliën die heerlijk ruiken en tegelijkertijd een functie hebben. Ze weet waar ze over praat en ze kan het goed onderbouwen. Regelmatig een behandeling bij Cynthia zorgt er bij mij voor dat ik een stukje balans vind in mijn drukke leven. Ik kijk dan ook elke keer weer uit naar een behandeling, heerlijk!!"

Monique, 58 jaar - Darmklachten

"In het najaar van 2018 ben ik bij je gekomen met darmklachten. Klachten waarmee ik overigens al jarenlang bezig ben en waar ik niet vanaf kon komen, noch met behulp van de reguliere medische wereld, noch in het 'alternatieve' circuit. Tot mijn eigen verbazing was ik na slechts enkele bezoeken van deze klachten verlost. De behandelingen zijn prettig, niet belastend en worden professioneel uitgevoerd. Er wordt tijd genomen voor een uitgebreid intakegesprek en goede afspraken worden gemaakt voor de verdere behandeling. Het feit dat ik zonder medicatie of belastende onderzoeken van mijn klachten af heb kunnen komen betekent veel voor mij"

Carla, 26 jaar - Nek & schouderklachten

"Een aantal maanden geleden ben ik voor het eerst bij Je Energie in Balans geweest. Ik had destijds door de drukte van mijn werk veel spanning in mijn nek en schouders. Ook zat mijn hoofd erg vol met alles wat er nog moest gebeuren. Mijn vakantie zat eraan te komen en uit ervaring weet ik dat ik altijd de eerste week moet bijkomen van de drukte. Daarom wilde ik graag een massage uitproberen.  Ik was zeer positief verrast en blij met het effect. De volgende dag voelde ik mij veel fitter energieker, de dagen daarna bleef dit zo. Van mijn eerste vakantieweek heb ik heerlijk genoten en had ik energie om dingen te ondernemen.

Een aantal weken later merkte ik dat mijn energielevel weer laag was. Ik had een lange reis van 24 uur gemaakt en heb dit als zeer vermoeiend ervaren. Een behandeling bij Cynthia gaf mij wederom de positieve ervaring.

Wat ik heel prettig vind aan Cynthia is dat ze echt de tijd voor je neemt. Ze heeft veel kennis en legt dit graag uit, waardoor ik me echt bewuster werd van dingen. Daarnaast is ze ook echt geïnteresseerd in je en wil ze je graag helpen bij evt. klachten"

 

Stephanie, 45 jaar - migraine

"Ik ben bij Je Energie in Balans terecht gekomen vanwege regelmatige migraine aanvallen. Met name na een drukke periode, of rond mijn menstruatie had ik er last van. Gemiddeld nam ik 2-3 x per maand medicatie. Als ik geen migraine had dan was er wel minimaal 3 x per week een gespannen gevoel aan schouders en nek. Migraine is bij mij na 9 behandelingen niet weg, maar de frequentie is wel afgenomen. De tussentijdse spanningen aan nek en schouder heb ik nagenoeg alleen als de migraine doorzet. Medicatie neem ik nu gemiddeld genomen 1x per maand, soms 2x maar wel minder dan voorheen. 

Als ik een cijfer moet geven qua intensiteit van de pijn dan zeg ik voor de behandelingen een 8 en na de behandelingen een 5"

Anouk, 42 jaar - Cupping

 "Genoten van een heerlijke ontspannende massage. Cynthia geeft duidelijke uitleg en toelichting over de (vele) mogelijkheden van de chinese massagetechnieken. Pijnpunten worden vakkundig gevonden en behandeld. Tot slot kennis gemaakt met cupping. Wat bijzonder. Het ziet er pijnlijk uit maar dat was het niet. Een aanrader!

Tot de volgende keer"

Moniek, 34 jaar

"Er wordt 'echt' naar je geluisterd. Er wordt gekeken welke klachten ervaren worden en wat de voors en tegens zijn van een behandeling. Cynthia legt op een rustige manier uit wat je kan verwachten."