laat je energie weer stromen !

'Je lichaam geeft altijd aan wat gezien moet worden, waar je aandacht aan mag besteden zodat het zichzelf weer kan harmoniseren en genezen'

Je zorgt goed voor jezelf, maar toch zit je niet helemaal lekker in je vel. Je zoekt een manier om weer volledig te kunnen ontspannen en los te laten, je energiebalans weer te herstellen. 

Hoe fijn zou het zijn als je je levenskracht weer voelt stromen en jezelf op de eerste plaats zet? 

 

Een balans sessie herstelt jouw energie en brengt de harmonie terug in je lijf. Het maakt ruimte en geeft je toegang tot je eigen lichaamspower: het zelfherstellend vermogen. 

 

 

 

Ik stem af op jouw persoonlijke behoeften, zodat het altijd past bij wat nodig is. Veel klachten in het lichaam worden veroorzaakt door energieblokkades. Mijn werkwijze is erop gericht beweging te brengen in jouw energie, ofwel Qi. Deze is essentieel voor het functioneren van jouw hele systeem. 

 

Je kunt al heel snel tijdens en na de behandeling een eerste verandering voelen. Veel mensen ervaren meteen een diepe ontspanning. Je systeem krijgt meer ruimte. 

 

 

wil je een stapje verder? dan is een balans traject een juiste keuze.

Er gebeurt veel in je leven waardoor je niet lekker in je vel zit. Je voelt je opgebrand. Je hebt hebt last van pijn, emoties zitten je in de weg. Je bent vermoeid of herstellende van Covid. Om zo maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Je hebt van alles geprobeerd maar komt niet van je klachten af. 

 

Jij wilt graag ontdekken wat jouw lichaam je te vertellen heeft en zelf weer de regie in handen nemen. Het totale "plaatje" in beeld brengen en de puzzelstukjes op z'n plaats laten vallen. Ik help jou daar graag bij.

Een traject levert vaak mooie inzichten op bij verschillende klachten en thema's. 

 

Ieder proces, ieder verhaal is anders, want jij bent uniek. Daarom is een traject altijd maatwerk en adviseer ik je graag over de mogelijkheden.

In een traject maak ik gebruik van VoetreflexPlus therapie, Meridiaanmassages/TuiNa, Ooracupunctuur en cupping. Dit zijn behandeltechnieken vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde met als doel jouw Qi (levenskracht) weer te laten stromen. Verder werk ik met energetische sessies om op diepere lagen harmonie en evenwicht te brengen.

Daarnaast ben ik groot fan van essentiële oliën en deze zet ik dan ook graag in ter ondersteuning van lichaam & geest.

Om je goed te blijven voelen is het aan te raden om kleine aanpassingen te doen in je leefstijl. Daar gaan we ook naar kijken samen zodat jij bewust wordt en blijft van wat jij nodig hebt voor harmonie en balans. 

 

voor wie ?

Er komen verschillende mensen in mijn praktijk, van 12 jaar tot 80 met de meest uiteenlopende thema's.

 


hoe ziet een traject eruit?

Bij een intake duurt jouw eerste bezoek 75-90 minuten. Vervolgconsulten zijn 60 minuten.

Tijdens je eerste bezoek nemen we alle tijd om jouw verhaal in kaart te brengen. Samen kijken we waar je tegenaan loopt, waar je nu staat en wat je nodig hebt. In de regel zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig om te werken op een klacht.

Tijdens een traject ontvang je van mij tools om in je dagelijkse leven toe te passen. 

 

voetreflexplus, meridianen en qi

In de voeten zitten reflexpunten die verbonden zijn met het zenuwstelsel en alle organen, gewrichten, klieren en spieren. Door gedoseerde druk uit te oefenen via massagetechnieken op de reflexpunten wordt het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. De voeten zijn de contactgebieden van het hele lichaam en kunnen grote veranderingen teweegbrengen in pijnervaring, de zenuw- en bloedtoevoer verbeteren en het evenwicht in het lichaam herstellen. Ik werk volgens de VoetreflexPlus methode waarbij Chinese en Westerse voetreflexmassage technieken worden gecombineerd. Bij de Westerse voetreflextherapie wordt gebruik gemaakt van drukpunten op de voeten via een speciale duimtechniek.

 

Naast de Reflexzones wordt gewerkt op het netwerk van meridianen. 

 

Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans. In China wordt gezegd: "When Qi moves, blood follows".  Vitale levensenergie & zuurstofrijk bloed kan zo stromen waar het heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat, bindweefsels en organen.