ruimte

In deze tijd van de herfst trekt de energie zich wat meer naar binnen. In de natuur gaat dat vanzelf: er wordt bepaald wat nodig is om de seizoens overgang mogelijk te maken. Essentieel daarbij is het opschonen, ruimte maken en loslaten.

 

In deze periode zijn er veel lichamelijke klachten als verkoudheid, kortademigheid, eczeem, droge & jeukende huid, verminderde weerstand. In de Chinese geneeskunde zijn meer systemen betrokken bij dit proces, maar praten we  o.a. over de Long energie.

De longenergie verspreidt een soort mist net onder de huid. Deze ‘mist’ zorgt ervoor dat je beter beschermd bent tegen indringers. Virussen en bacteriën, weersomstandigheden maar ook je energetische weerstand.  Je kunt dan heel moe worden van andere mensen en zonder dat je er erg in hebt raak je je energie kwijt. Je verdedigingsmechanisme is een open netwerk geworden waarin iedereen kan aanhaken.

 

Hoe zit het met jouw ruimte? 

 

In oktober en november kun je bij mij een plek reserveren om ruimte te maken en jouw verdedigingsmechanisme te ondersteunen.

 

We starten met een aromatherapie Reflexzone & Meridiaanmassage. Een geur sensatie die helemaal afgestemd is op dit systeem en element van de herfst. 

 

Daarna neem ik je mee in een licht & ruimte visualisatie die jou zal voeden en ondersteunen.

Je ontvangt hierbij een Etherische oliespray om thuis te gebruiken.

 

Je kunt deze sessie van 60 minuten boeken in de maand oktober en november voor € 79,50

 

VoetreflexPlus 

In de voeten zitten reflexpunten, die verbonden zijn met het zenuwstelsel en alle organen, gewrichten, klieren en spieren. Door gedoseerde druk uit te oefenen via massagetechnieken op de reflexpunten wordt het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. De voeten zijn de contactgebieden van het hele lichaam en kunnen grote veranderingen teweegbrengen in pijnervaring, de zenuw- en bloedtoevoer verbeteren en het evenwicht in het lichaam herstellen. Ik werk volgens de VoetreflexPlus methode waarbij Chinese en Westerse voetreflexmassage technieken worden gecombineerd. Bij de Westerse voetreflextherapie wordt gebruik gemaakt van drukpunten op de voeten via een speciale duimtechniek. Binnen de Chinese voetreflextherapie worden daarnaast ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. De combinatie van beide systemen biedt veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandelingIn de voeten zitten reflexpunten die verbonden zijn met het zenuwstelsel en alle organen, gewrichten, klieren en spieren. De voet weerspiegelt de conditie van het lichaam en ook van de emotionele gesteldheid. Het werkt als een kompas voor het lichaam.