THERAPIE op maat

Met therapie op maat gaan we met jouw knelpunt aan de slag.  

We starten met een intake waarin we jouw achtergrond en situatie in kaart brengen. Met de Traditionele Chinese Geneeskunde als uitgangspunt wordt een behandelplan op maat uitgewerkt dat is afgestemd op jouw behoefte. Bij therapie op maat wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethodes zoals Voetreflexologie, TuiNa, Ooracupunctuur en ondersteunende methodes zoals Cupping, Guasha, Moxa, magneten en aromatherapie.

Je kunt hier meer lezen over de verschillende methodes die ik inzet.

 

Je ontvangt tips en ondersteunende adviezen om zelf te gaan toepassen waarmee je jouw gezondheid ondersteunt. Ik begeleid je hierin, zodat de tools voor jou betrouwbare gewoontes gaan worden waarmee jij zelf je energie in balans kunt krijgen.

 

Over het algemeen wordt er éénmaal per week/2 weken een behandeling uitgevoerd, met voelbaar resultaat binnen 3 tot 5 behandelingen. Uiteraard kunnen afhankelijk van jouw hulpvraag en het herstel meer behandelingen nodig zijn. Na een traject kan er overgeschakeld worden op een onderhoudstraject. Samen bekijken we wat jou past.

 

ik ben gespecialiseerd in

VROUWENKLACHTEN

Pijnlijke menstruaties, hevig menstrueren of juist het uitblijven van de menstruatie. Het kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden.

Wat als het nu anders kan? Er is bijna altijd een stap te zetten naar een gezonder vrouwenlichaam. 

 

KLACHTEN IN HET BEWEGINGSAPPARAAT

De meest uiteenlopende klachten in het bewegingsapparaat kunnen behandeld worden:

* frozen shoulder

* klachten aan de arm/pols

* rug/nek/schouder klachten

* hielspoor

 

CHRONISCHE PIJNKLACHTEN

Pijn is een complex probleem. Heel veel mensen worstelen met pijn. Maar wat als de pijn chronisch wordt en maar blijft aanhouden? Er zijn veel visies op de oorzaak van pijn en het aanhouden ervan. 

Migraine, fibromyalgie, spier- en zenuwpijnen, rug- en nekklachten of gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose kunnen je leven behoorlijk in beslag nemen.

Ik geloof in samenwerking vanuit verschillende disciplines. Verruim je mogelijkheden tot heling, groei en ontwikkeling en onderzoek wat werkt voor jou. Graag geef ik je inzichten en reik ik je methodes aan die je kunnen helpen om van overleven naar leven te gaan.


VERMOEIDHEID & BURN-OUT KLACHTEN

Steeds meer mensen belanden in een burn-out of in iets wat daar op lijkt. We presteren en consumeren ons kapot. De balans tussen rust (yin) en actie (yang) is meer en meer verstoord geraakt. Veel diepe oorzaken van ziekte liggen in een verstoring van de fundamentele yin en yang. 

Hoe zit het met jouw balans? 

SPIJSVERTERINGSKLACHTEN

Spijsverteringsklachten kunnen heel divers zijn. Diarree en obstipatie zijn de meest bekende. Het is echter veel breder. Symptomen als zure oprispingen, maagpijn, overgeven, misselijkheid, darmrommelingen, flatulentie, pijn in de buik, opgeblazen gevoel zijn allemaal signalen van een disbalans. Hoe is jouw vertering van de mond tot de kont? En hoe gaat jouw emotionele vertering?  

Mocht je twijfelen of wil je gewoon even overleggen. Bel, mail of app gerust, dan kijken we wat er voor mogelijkheden voor jou zijn