In mijn praktijk komen mensen met lichamelijke & emotionele klachten. Dat varieert van stress gerelateerde klachten, buikklachten, vermoeidheid, hartkloppingen, pijn in de gewrichten, rug/nek en schouderklachten tot emotionele disbalans. 

Klachten waarvoor mensen soms al in de reguliere geneeskunde verschillende specialisten hebben gezien met wisselend succes. Of waarbij mensen met praten alleen niet verder komen en op zoek zijn naar lichaamsgerichte therapie om de problemen bij de wortel te gaan aanpakken en regie te nemen over hun gezondheid. 

Graag zou ik je anders laten kijken naar je lijf, want jouw lijf heeft een fantastisch zelf herstellend vermogen en bezit kracht & wijsheid. 

Leren luisteren naar de signalen maakt de weg vrij voor jouw lichamelijke, emotionele, geestelijke, sociale en spirituele gezondheid.

In mijn praktijk werk ik met losse behandelingen maar ook met pakketten & workshops om jou de juiste zorg op maat te kunnen bieden.

Dit is wat ik jou kan bieden


MASSAGETHERAPIE OP MAAT

Met massagetherapie op maat gaan we aan de slag met jouw klacht of knelpunt. 

Ieder mens is uniek, daarom maak ik een persoonlijk behandelplan dat helemaal op jouw lijf afgestemd is.

VITALISERENDE MASSAGES 

Wil je geen traject maar een vitaliserende massage? Dat kan!

Een behandeling werkt zowel preventief als herstellend. Het vergroot je veerkracht en weerstand, geeft je flexibiliteit en laat spanning en vermoeidheid verdwijnen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor losstaande behandelingen. 

ONCOREFLEX

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, kom je terecht in een rollercoaster van emoties. Fysiek en emotioneel heeft dit een enorme impact.

Als gespecialiseerd OncoReflex therapeut  biedt ik ondersteuning bij kanker.

TENSION & TRAUMA RELEASE BREATHWORK, REBIRTHING 

Soms ben je de verbinding tussen je denken en je voelen gaandeweg uit het oog verloren en functioneer je op de automatische piloot. 

Lees hier dan eens verder over Tension & Trauma Release Breathwork en Rebirthing.

Een ondersteunende therapie waarin jij gaat ervaren, onderzoeken en leert om zelf je rugzak te legen en spanning van je af kunt schudden.  

Simpel en zó effectief.

Zonder te praten, je lijf leren volgen in wat het aangeeft.  


VoetreflexPlus massage, TuiNa massage, Ooracupunctuur, moxa. Wat houd dit allemaal in? Lees hier meer over de verschillende behandelmethodes