In deze tijd zijn er ontzettend veel mensen die vastlopen. Langdurige stress en overbelasting is aan de orde van de dag. Chronische klachten zijn een duidelijk signaal van je lichaam en vragen om aandacht. 

Alles begint bij het bewust worden van hoe het écht met je gaat.

De volgende stap is te onderzoeken wat je nodig hebt om keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wilt in je leven.

 

 

Herken jij je in:

 

* een gevoel van onrust of gejaagdheid

 

* pijnklachten zoals hoofdpijn, buikpijn of gewrichtsklachten

 

* pijn in het bewegingsapparaat

 

* tinnitus klachten 

 

* eczeemklachten

 

* overgangsklachten of klachten rondom je cyclus

 

* een verstoord slaappatroon

 

 

Of ervaar je andere (chronische) klachten en ben je toe aan een volgende stap? 

Dan kan een Therapeutisch Maatwerk Traject jou verder helpen.

 

hoe werkt het?

 

We starten met een intake waarin we jouw verhaal helemaal in kaart brengen. Ik maak voor jou een behandelplan op maat dat is afgestemd op jouw unieke systeem en hulpvraag.  Met dit traject kijken we naar de oorzaak van een probleem.

 

Door middel van VoetreflexTherapie, Meridiaanmassage en Ooracupunctuur help ik blokkades die klachten geven te laten verdwijnen. Als deze blokkades zijn verdwenen zal je systeem weer in balans raken en kan jouw levensenergie weer stromen. We werken met aanvullende tools om jouw energiehuishouding te optimaliseren, zoals cupping en essentiële oliën.

 

Gemiddeld zijn er tussen de 6-8 behandelingen nodig om te werken op één klacht. 

Na een maatwerktraject kan er overgeschakeld worden op een onderhoud.

 

BEGELEIDING BIJ KANKER

Voor de meeste mensen zorgt de diagnose kanker voor grote angst, paniek, shock, hopeloosheid en het gevoel van isolatie. Je komt in een rollercoaster van emoties terecht en moet ondertussen allerlei beslissingen nemen over de te volgen behandelingen. 

Als reguliere behandelingen starten krijg je te maken met allerlei bijwerkingen die een enorme impact hebben op het fysieke & emotionele gestel. Maar ook na het behandeltraject als je gezond bent verklaard, kun je in een diep gat vallen. Alles wat er de afgelopen weken, maanden, jaren is gebeurd moet nog verwerkt worden. En ook de toekomst wordt nu met andere ogen bekeken.

 

Als OncoReflex Therapeut ben ik (HBO) geschoold in Medische Kennis, Psychosociale Basiskennis en Traditionele Chinese Geneeskunde. Vanuit Reflexologie, Meridiaanmassage & Acupunctuur begeleid ik mensen met kanker tijdens reguliere behandelingen (zoals Chemo) en daarna. Therapie is niet bedoeld om de kanker te behandelen maar wel om jou tijdens het proces dat je doormaakt effectief te ondersteunen in bijvoorbeeld:

 

- Het herwinnen van beweeglijkheid en comfort bij Neuropathie

- Kwaliteit van leven te verhogen met pijnbestrijding via acupunctuur & reflexologie

- Het verminderen van de bijwerkingen 

- Het opbouwen van het immuunsysteem, het ontgiften en opbouwen van het energieniveau

- Emotionele stabiliteit

- Spiritueel niveau & zingeving

 

 

VROUWENKLACHTEN

Jouw menstruatiecyclus is een weerspiegeling van je energiebalans. Als de energiebalans goed is, dan heeft jouw cyclus een juist ritme en verloopt de menstruatie zonder klachten. In onze maatschappij wordt het als normaal beschouwd dat ‘wij vrouwen’ menstruatieklachten hebben. Ook zie je vaak dat jonge vrouwen anticonceptie wordt voorgeschreven bij menstruatieklachten. Het kan ook anders.

De Chinese Geneeskunde biedt veel mogelijkheden bij klachten rondom de menstruatie.

CHRONISCHE PIJNKLACHTEN

Pijn is een complex probleem. Heel veel mensen worstelen met pijn. Maar wat als de pijn chronisch wordt en maar blijft aanhouden? Er zijn veel visies op de oorzaak van pijn en het aanhouden ervan. 

Migraine, fibromyalgie, spier- en zenuwpijnen, rug- en nekklachten of gewrichtsproblemen zoals frozen shoulder, reuma en artrose kunnen je leven behoorlijk in beslag nemen. 

Ik geloof in samenwerking vanuit verschillende disciplines. Verruim je mogelijkheden tot heling, groei en ontwikkeling en onderzoek wat werkt voor jou.