ik ben al bezig met de Chi Neng Qigong oefeningen. Afgelopen week ook de andere oefeningen gedaan. Heb er echt baat bij ook voor het slapen gaan


De ademoefeningen heb ik al een aantal keren gedaan. Ik voel van alles in mijn lijf. Ik begin nog maar net met de Tension Release en dan begint het al te trillen. En als het uit mijn lichaam gaat, krijg ik koude rillingen.


Door dat wat er is aangeboden op het dagprogramma ook zelf te doen en te ervaren, voel je wat het met je doet. Ik vond het echt een mooie start voor mij om bewust bezig te gaan met stress momenten en de ademhalingsoefeningen. Heel fijn dat het ons allemaal is toegestuurd, zodat we er ook thuis mee aan de slag kunnen. Omdat het niet moeilijk is, en het laagdrempelig voor mij voelt, pak ik het thuis makkelijker op.


Na voetreflex therapie om lichaam en geest in balans te krijgen ( na burn-out) heb ik ook de ademhalingsoefeningen coaching gedaan bij Cynthia en daarmee heb ik geleerd om in elke situatie weer grip op mezelf te krijgen. Het was voor mij bijzonder en leerzaam en vooral heel fijn om te leren en voelen wat een (verkeerde/goede) ademhaling met je doet! Ik kan het iedereen aanraden, vooral mensen met een hoge ademhaling en als je veel stress hebt!

Dank je wel Cynthia voor deze mooie ervaring.

Margaretha


Cynthia behandelt mij al een tijdje d.m.v. de voetreflex massages, maar ze voelde feilloos aan dat het tijd was voor een volgende stap; breathwork. Ik had moeite om te aarden en om de verbinding met de oorspronkelijke "ik" te maken. Wat hield me tegen? Daarbij had ik klachten als rugpijn, moodswings en deed ik al het dagelijkse maar op de automatische piloot. Ik kan jullie vermelden dat het niet in woorden te vangen is, wat slechts één sessie breathwork met mij gedaan heeft. Op een hele mooie, rustige en vertrouwde wijze begeleidt Cynthia dit fantastisch! Ik ging op reis en heb emoties gevoeld, die diep verstopt bleken te zijn. Ik heb mijn naasten mogen helen en daardoor ook een stuk van mezelf mogen helen. Als kers op de taart heb ik het kind in mezelf weer ontmoet en kan ik mezelf weer omarmen. Mijn rugklachten zijn vrijwel weg en ik ben weer in contact met mezelf. Echt een ervaring om nooit meer te vergeten en het mooie is, dat ik altijd weer terug kan gaan naar de plek die ik gevonden heb tijdens de sessie om mezelf in tijden van onrust weer te kunnen kalmeren. Dank je wel lieve Cynthia voor de mooiste reis van mijn leven.

Tanja