Vergoedingen

Als erkend registertherapeut ben ik aangesloten ben bij de Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en de overkoepelende organisatie RBCZ. Daarom zullen uw therapeutische behandelingen vaak (gedeeltelijk) vergoed worden bij veel zorgverzekeringen. Bekijk dit van te voren goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 U kunt de vergoedingen hier bekijken. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.


1e consult met intake

€ 80 (75 min)

Een intake consult is bedoeld voor een persoonlijk behandeltraject op maat dat is gericht op een klacht of thema. consult

€ 62,50 (45 min)lang consulT

€ 80 (75 min)

In een lang consult wordt de behandeling uitgebreid met leefstijladvies en worden praktische tools & tips aangereikt om thuis toe te passen. consult kind 8-12 jr

€ 47,50 (45 min)

nine star ki consult

€ 145

Voorafgaand aan dit consult maak ik een uitgebreide analyse van jou en je leefomgeving: je partner, je ouders en je kinderen* Hiervoor maak gebruik van de geboortedata. Je krijgt inzicht in jezelf, je partner en je gezin. De duur van het consult is maximaal 1 uur.

* deze analyse is gebaseerd op jou, je partner, je ouders en maximaal 3 kinderen. Vraag naar een offerte voor een andere samenstelling.