Deze serie etherische oliesprays zijn door mijzelf handgemaakt en bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten: de levenskracht uit de natuur. De sprayflacon vernevel je om je heen in een ruimte, rondom je hoofd op je kussen. Door de fijne geuren in te ademen krijgt jouw brein via je reukorgaan een seintje. Binnen 20 minuten wordt het in je hele lijf opgenomen tot op celniveau. 

Combineer het met een ademoefening, gebruik het voor het slapengaan of gewoon tijdens een moment voor jezelf. Spray het voor je meditatie, of om de dag mee te starten. 

 

Er zijn sprays verkrijgbaar voor verschillende toepassingen en momenten. Ontdek het hieronder. 

SLOW DOWN

Ontspant en brengt rust. Etherische oliespray op basis van salie, ceder, wierook en lemongrass.

 

Prijs € 7.95

glazen sprayflacon (50 ml)

 

verdunning 1%

salvia officinalis, cedrus atlantica, boswellia carterii, cymbopogon citratus, hamamelis virginiana.

niet geschikt bij epilepsie.

GROUNDING

Werkt aardend en kalmerend. Etherische oliespray op basis van ceder, patchouli, vetiver en lavendel.

 

Prijs € 7.95

glazen sprayflacon (50 ml)

 

verdunning 1%

cedrus atlantica, lavandula angustifolia, pogostemon cablin, vetiveria zizanioides, hamamelis virginiana.

revitalize

Helpt prikkels los te laten, zuivert en geeft kracht. Etherische oliespray op basis van lemongrass, basilicum, pepermunt, teatree, jeneverbes en lavendel.

 

Prijs € 7.95

glazen sprayflacon (50 ml)

 

verdunning 1%

 

cymbopogon citratus, lavandula angustifolia, ocimum basilicum, mentha x piperita, juniperus communis, melaleuca alternifolia, hamamelis virginiana.


* Net als bij anderen zelfzorgmiddelen, is het belangrijk de juiste richtlijnen te volgen bij de dosering. Omdat essentiële oliën zo krachtig zijn, heb je maar een kleine hoeveelheid olie nodig om het gewenste effect te bereiken. Dit geldt met name voor de olierollers.

*Essentiële oliën mogen nooit worden gebruikt in de ogen of in het oor.

*Bewaar de producten buiten bereik van je kinderen.

*Essentiële olierollers en sprays zijn geschikt voor 16 jaar en ouder. Voor kinderen < 16 jaar zijn aangepaste rollers.

* Essentiële olie is niet bedoeld om klachten te behandelen of te genezen en kan puur worden ingezet ter ondersteuning van de algemene gezondheid. 

*  Let op er zijn specifieke essentiële oliën die afgeraden worden bij zwangerschap, tijdens borstvoeding, na of bij borstkanker en bij epilepsie. neem contact met mij op bij vragen of raadpleeg www.chi.nl

* Gebruik geen citrusolie als je nog in de zon gaan. Dit kan verbranding of een huidreactie geven, zgn. fototoxiteit

 

Bron: drs. Harmen Rijpkema en www.chi.nl

Heb je vragen? neem contact met me op.

 

Disclaimer

 

Deze website geeft geen medisch advies. De informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en ander materiaal op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Geen enkel materiaal op deze site is bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts als je vragen hebt over een medische aandoening of behandeling en negeer nooit professioneel medisch advies of stel het zoeken daarvan nooit uit vanwege iets dat je op deze website hebt gelezen