let your qi flow with guasha

GuaSha Glow is een etherische olieroller met gezichtsverzorgende en huidherstellende eigenschappen, speciaal om te gebruiken samen met de Guasha steen.

Geranium heeft de eigenschap om sterk ontstoppend te werken op oa. lymfe, aders en lever, werkt ontgiftend en huid herstellend op gesprongen adertjes, couperose en rosacea.

Patchouli wordt in de aromatherapie o.a gebruikt om haar huidverzorgende en huidherstellende eigenschappen. Het werkt ontspannend, aardend en trekt ons in ons lichaam. Energetisch is patchouli een olie die lichaam en geest integreert. 

 

Prijs € 24,95 voor een set bestaande uit een olieroller & guasha steen.

let op: de belangrijkste bestanddelen in geraniumolie, geraniol en citronellol, werken als zwakke oestrogenen. Deze roller is daarom beter niet te gebruiken door vrouwen met borstkanker of die borstkanker hebben gehad. 

GUASHA GLOW ROLLER & GUASHA STEEN ROZE

guasha glow roller & guasha steen groen


Ons gezicht zit vol acupunctuurpunten en reflexzones die je met een guasha steen heel eenvoudig kunt masseren. Maar door de guasha techniek te combineren met essentiële oliën heb je een fantastische combi te pakken! 

 

* werk op een schone huid

* maak gebruik van een olie

* gebruik een lichte druk 

* reinig de guasha steen na gebruik

 

  

De Guasha Glow olieroller werkt heel prettig maar je kunt ook met een neutrale basisolie (bv. amandelolie, jojobaolie of abrikozenpitolie) werken, net wat je fijn vindt. Voor meer informatie over de Guasha Glow roller klik hier

 

 

Op mijn instagram account (cynthia_jeenergieinbalans) kun je informatie & video's vinden over guasha en massage