essentiële olierollers

Met de essentiële oliën creëer je je eigen rituelen die jou helpen om rust te brengen, meer energie of focus te krijgen of wat voor jou van belang is. De mogelijkheden zijn oneindig! Iedereen kent wel momenten van spanning, vermoeidheid, verdriet, onrust of heeft "kwaaltjes". 

  

De olieroller bestaat uit een draagolie van 100% pure amandelolie met daaraan toegevoegd de zuivere etherische oliën. De olie kan heel eenvoudig met de roller worden aangebracht op de kruin van het hoofd, het voorhoofd, in de nek, op de slapen, achter de oren, op het gezicht, op de voeten, de pols of de borst. Zacht wrijven en diep inademen en de geur bereikt in no time jouw systeem! 

 

Met de handige roller heb jij en je gezin jouw persoonlijke geurenaroma altijd bij de hand. In je handtas, op de badkamer of in de rugzak naar school. Rollers zijn ook geschikt voor kinderen dan wel in een aangepaste compositie. Laat het me weten, ik vertel je er graag meer over! 

 

Olierollers zijn in mijn praktijk verkrijgbaar voor € 13,50 per stuk, roller 10 ml.

De rollers kunnen op bestelling worden afgehaald of per post worden verstuurd (verzendkosten € 5,95). Je bestelling kun je doen via het contactformulier of via whatsapp. Kun je niet vinden wat je zoekt? Graag maak ik jouw persoonlijke roller voor je klaar. 

Balance is een blend van bergamot, lavendel en wierook. Bergamot heeft een harmoniserende werking: het brengt balans in spanning & ontspanning. De warme fruitgeur is verfrissend en tegelijk rustgevend. Lavendel kalmeert en geeft rust. Wierook heeft de eigenschap om evenwicht te brengen en helpt om stress en wanhoop te overwinnen.

 

 

Rise & shine is een activerende olieroller waarmee je de dag perfect kunt starten. Een mix van citroen, pepermunt werkt verfrissend en zorgt voor een opgewekt en fris humeur en een heldere geest. Rozemarijn stimuleert de circulatie. 

 

 

Soms kun je wel een beetje licht gebruiken. Deze olieroller bevat een scala aan geuren: lavendel, eucalyptus, pepermunt, bergamot, grapefruit en geranium. Verfrissend, verhelderend, gewoon om blij van te worden.

 


Lekker slapen met deze fijne mix van essentiële oliën. Deze roller is wat houtachtig en bevat lavendel, vetiver, ceder en ylang ylang. 

 

Deze roller met de zachte geur van kamille en lavendel zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen de dag kunt afsluiten en in no time van een diepe slaap kunt genieten.

 

 

Deze roller pept je weer op! Een fijne roller om tijdens werk of studeren te gebruiken. Tijm werkt opmonterend.

Pepermunt heeft een verfrissende en pijnverdovend effect op het lichaam. De frisse, en enigszins scherpe geur werkt stimulerend op de hersenen. Pepermunt maakt wakker en pept je op. Citroen draagt bij aan de concentratie en geeft een frisse geur. De geur stimuleert & ontspant tegelijkertijd.  

 


GuaSha Glow is een etherische olieroller met gezichtsverzorgende en huidherstellende eigenschappen, speciaal om te gebruiken samen met de Guasha steen.

Geranium heeft de eigenschap om sterk ontstoppend te werken op oa. lymfe, aders en lever, werkt ontgiftend en huid herstellend op gesprongen adertjes, couperose en rosacea.

Patchouli wordt in de aromatherapie o.a gebruikt om haar huidverzorgende en huidherstellende eigenschappen. Het werkt ontspannend, aardend en trekt ons in ons lichaam. Energetisch is patchouli een olie die lichaam en geest integreert. 

 

Prijs € 27.50 voor een set bestaande uit een olieroller & Jade  guasha steen.

let op: de belangrijkste bestanddelen in geraniumolie, geraniol en citronellol, werken als zwakke oestrogenen. Deze roller is daarom beter niet te gebruiken door vrouwen met borstkanker of die borstkanker hebben gehad.