Praktijkgegevens

 

Kruislandstraat 26

7481 KX Haaksbergen

06-2320 1704

info@jeenergieinbalans.nl

 

KvK   56928696

BTW NL001575793B15 

Openingstijden

 

Ma 8:30-17:00

Di 8:30-17:00

Woe 8:30-21:00

Vr 8:30-17:00

 

de praktijk is gesitueerd op de eerste verdieping.

 

Tarieven m.i.v. 01-01-2022 vrijgesteld van BTW

 

therapeutisch consult (60 min)

€ 80 

vitaliserende massage (45 min)

€ 65.00

 

 


Vergoedingen zorgverzekering

Als erkend registertherapeut ben ik aangesloten ben bij de Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en de overkoepelende organisatie RBCZ. Daarom zullen uw therapeutische behandelingen vaak (gedeeltelijk) vergoed worden bij veel zorgverzekeringen. Bekijk dit van te voren goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt de vergoedingen hier bekijken. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

Enkel en alleen therapeutische behandelingen komen voor vergoeding in aanmerking. Het Nine Star Ki profiel alsmede de Dagprogramma's komen niet voor vergoeding in aanmerking.

 

Handdoeken

Neem zelf graag 2 handdoeken mee. Eén om op te liggen (badlaken) en één voor je gezicht (handdoek).

 

Betalingsmogelijkheden

Betaling per betaalverzoek of contant 

 

Annuleren

Je afspraak kan kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur voor het afgesproken tijdstip. Bij annuleren korter dan 24 uur voor de gemaakte afspraak wordt het consult in rekening gebracht.

 

Bereikbaarheid

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor invaliden. Thuisafspraken zijn in overleg mogelijk tegen aangepast tarief & kilometervergoeding. 

  

Klachtenregeling

Wanneer je een klacht hebt over de geboden zorg heeft het mijn voorkeur dat u deze rechtstreeks met mij bespreekt. Geeft dit niet het gewenste resultaat, of is dit door omstandigheden niet mogelijk, dan kunt u zich wenden tot de FAGT (www.fagt.org) en/of tot de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir (www.quasir.nl) conform de Wkkgz.

Als CAM therapeut is Je Energie In Balans aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris en geschilleninstantie Zorggeschil. Deze partijen zijn door het ministerie van VWS goedgekeurd. Daarnaast is de praktijk ingeschreven in het TCZ/RBCZ register.

Door op onderstaande logo's te klikken wordt u doorverwezen naar de desbetreffende site en vind u alle benodigde informatie.