In deze tijd lijkt alles maakbaar. Toch zijn er steeds meer mensen zoekende en stellen zichzelf de vraag:

is dit het nu? wat maakt mij nu gelukkig?  

 

We ervaren chronische stress en worstelen met innerlijke onrust. We fixen onze problemen, werken obstakels weg en parkeren onze emoties. We overleven. 

 

Ieder leven kent zijn uitdagingen. Op momenten dat we iets heftigs meemaken, onze gezondheid of die van een dierbare op het spel staat, beseffen we nog meer waar het leven écht over gaat. 

 

Steeds meer mensen verlangen naar nieuwe manieren om hun leven vorm te geven. Meer vanuit hun hart te leven, in lijn met wie ze werkelijk zijn. 

 

De Reis Naar Jezelf is na ruim 10 jaar geboren. In mijn praktijk zijn prachtige mensen op mijn pad gekomen met hun verhalen en ervaringen. En zo ontstond steeds meer het verlangen gekomen om op een diepere laag met mensen te mogen werken. 

 

Voor de Reis Naar Jezelf heb ik inspiratie gevonden in de Nautilus Schelp. De schelp wordt gezien als een symbool van verbinding met jezelf, je verleden en het hier en nu. 

De parelachtige nautilus wordt geboren met slechts 4 kamers. wanneer dit zeedier ouder wordt, ontgroeit ze één kamer en creëert ze een nieuwe voor zichzelf. Gedurende haar hele leven beweegt ze zich van de ene kamer naar de andere, waarbij ze onderweg een prachtige schelp wordt. Op volwassen leeftijd is het een opgerolde schaal van ongeveer 25 cm in diameter, bestaande uit ongeveer 30 kamers.

 

De Reis Naar Jezelf is een transformatie programma waarin je op diep niveau gaat ontdekken.

 

fysiek  - emotioneel - mentaal - spiritueel.