'Je lichaam geeft altijd aan wat gezien moet worden, waar je aandacht aan mag besteden zodat het zichzelf weer kan harmoniseren en genezen'

Je zorgt goed voor jezelf, maar toch zit je niet helemaal lekker in je vel. Je zoekt een manier om weer volledig te kunnen ontspannen en los te laten, je energiebalans weer te herstellen. Je hebt hebt last van pijn, emoties zitten je in de weg. Je bent vermoeid of herstellende van Covid. Om zo maar eens een paar voorbeelden te noemen.

 

Hoe fijn zou het zijn als je je levenskracht weer voelt stromen en jezelf op de eerste plaats zet? 

 

Ik stem af op jouw persoonlijke behoeften, zodat het altijd past bij wat nodig is. Veel klachten in het lichaam worden veroorzaakt door energieblokkades. Mijn werkwijze is erop gericht beweging te brengen in jouw energie, ofwel Qi. Deze is essentieel voor het functioneren van jouw hele systeem. 

  

Tijdens je eerste bezoek (intake) nemen we alle tijd om jouw verhaal in kaart te brengen. Samen kijken we waar je tegenaan loopt, waar je nu staat en wat je nodig hebt.

 

Laten we elkaar ontmoeten!

In mijn sessies maak ik gebruik van oa. VoetreflexPlus therapie, Meridiaanmassages/TuiNa en Ooracupunctuur en cupping.  Dit zijn behandeltechnieken vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde met als doel jouw Qi (levenskracht) weer te laten stromen. Verder zet ik graag ter ondersteuning etherische oliën en moxa in. Je kunt hier meer lezen daarover. 

Om je goed te blijven voelen is het aan te raden om kleine aanpassingen te doen in je leefstijl. Daar gaan we ook naar kijken samen zodat jij bewust wordt en blijft van wat jij nodig hebt voor harmonie en balans. 

 

voor wie ?

Er komen verschillende mensen in mijn praktijk, van 12 tot 80 jaar met de meest uiteenlopende klachten, symptomen en hulpvragen, zoals bijvoorbeeld: