Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, kom je terecht in een rollercoaster van emoties. Fysiek en emotioneel heeft dit een enorme impact.

Als de reguliere behandelingen starten, krijg je te maken met allerlei bijwerkingen. Maar ook daarna, als alle behandelingen afgelopen zijn en je gezond bent verklaard is er van emotionele stabiliteit vaak geen sprake. Alles wat er de afgelopen periode is gebeurd moet nog verwerkt worden. Bovendien bekijk je de toekomst met heel andere ogen.

 

Als OncoReflex therapeut ben ik aangesloten bij het Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL).

OncoReflex kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties om de bijwerkingen te verminderen. Denk hierbij aan lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsklachten, misselijkheid, diarree maar ook neuropathie. Ook psychische klachten, zoals angsten, onrust en slapeloosheid kunnen verminderen door middel van een massage.  OncoReflex bied extra comfort aan de kwaliteit van het leven.

Een op maat gemaakt behandeltraject kan zich richten op:

 

  • fysiek herstel. Denk daarbij aan het opbouwen van het immuunsysteem, de spijsvertering, ontgiften en het opbouwen van het energielevel
  • emotionele stabiliteit
  • spiritueel niveau & zingeving
  • ondersteunende adviezen 

informatie over tarieven klik hier