inzicht in jezelf met nine star ki


Wil jij graag meer inzicht in jezelf krijgen en ontdekken wat je nodig hebt voor meer harmonie in je leven? Dan is dit het startpunt.

Met een persoonlijke karakter analyse volgens de Nine Star Ki methode krijg jij inzicht in jezelf en wat je nodig hebt om in evenwicht te komen en te blijven. 

 

De methode is gebaseerd op de Chinese filosofie en wel op de stroming van de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal.

Op basis van je geboortedatum wordt inzichtelijk gemaakt welke elementen jij in je hebt. Het is jouw persoonlijke blauwdruk en vertelt wie jij in essentie bent. Het is van grote waarde bij het leren kennen en begrijpen van jezelf en je relaties met anderen. Een persoonlijke karakteranalyse geeft je inzicht in:

  • jouw elementen en de bijbehorende kwaliteiten & talenten
  • je uitdagingen & ontwikkelpunten

Ben je benieuwd geworden naar jouw profiel, jouw blauwdruk van het leven? Wil jij graag meer inzicht in jezelf en adviezen en tools die je in je verdere leven kunt toepassen? Neem dan contact met met op voor een Nine Star Ki analyse. Graag begeleid ik jou naar meer inzicht, verbinding en balans in je leven.

 

Al eeuwenlang wordt de Chinese astrologie gebruikt om de levensloop van mensen te doorgronden. De Chinese astrologieleer werkt met jaarlijkse tekens in de Chinese dierenriem. De dierenriem tekens worden gekoppeld aan het yin-yang principe en de vijf elementen filosofie (hout, vuur, aarde, metaal en water).

De vijf elementen elementen reageren op elkaar: in een voedende en controlerende cyclus. Wat overblijft na vuur is weer voeding voor de aarde. In de aarde worden metalen gevormd die weer de voedingsbodem zijn voor water. Een eeuwig durende cyclus.

Deze cyclus en elementen gebruiken we om naar onszelf te kijken vanuit de Nine Star Ki.