vertel ook anderen over jouw ervaringen bij je energie in balans

Commentaren: 12
  • #12

    Merle (zaterdag, 27 juni 2020 14:49)

    Afgelopen weken veel last gehad van hooikoorts en zodoende bij Cynthia terecht gekomen. Fijne behandeling gehad maar helaas na de eerste keer niet het gewenste resultaat behaald. Gelukkig mocht ik snel nog een keer langskomen en nu een week (zo goed als) klacht vrij.

  • #11

    Jantina (woensdag, 24 juni 2020 11:51)

    Cynthia is een sprankelende warme persoonlijkheid. Haar positieve energie straalt de behandelingsruimte in. Ze denkt met je mee en is positief bij alles wat je zelf ook mee doet/ werkt om jezelf in balans te brengen. Ik ben zeeeeeeer tevreden.

  • #10

    Een tevreden klant (dinsdag, 16 juni 2020 14:21)

    Een paar jaar geleden kwam ik bij Cynthia terecht via een vriendin. Na een aantal hele fijne gesprekken konden we, maar voornamelijk Cynthia aan de slag. Cynthia zoekt helemaal uit hoe je lichaam ervoor staat en kan je echt verder helpen bij problemen. Dit kunnen geestelijke problemen zijn, maar zeker lichamelijk problemen. Ook ziet zij dingen die ik niet wist. Door de Chinese therapie in te zetten leest zij het lichaam van haar klanten en op die manier zet zij, in overleg met haar klant, een stappenplan op. Nu een aantal jaren verder ben ik nog steeds tevreden en kom ik iedere 6/8 weken terug.
    Ik sta zo open voor dit soort mooie therapieën. Een hele mooie aanvulling naast mijn maandelijkse bezoekjes aan de fysio.
    Nieuwsgierig geworden? Bel haar gerust eens op of mail haar met de vraag wat ze eventueel voor jou kan betekenen.

  • #9

    Meisje van 12 (zondag, 07 juni 2020 16:25)

    Onze dochter van 12 had last van haar rug en van spanning/angst. Ze had best vaak enge dromen en een hoge ademhaling. Dit samen met de eerste menstruatieklachten maakten het voor een pubermeisje best lastig. Via via kwamen we in contact met Cynthia en vanaf het eerste moment voelde het goed en ontspannen. Na een heerlijke massage sliep onze dochter als een roos. Ze werd ook een stuk rustiger en ontspannen. Cynthia heeft ook magneetpleisters (accupunctuur voor kinderen) in haar oor geplakt. Haar angsten/enge dromen zijn inmiddels na een aantal behandelingen zo goed als verdwenen. Een massage is een heerlijk ontspanmoment, juist ook voor kinderen, en we blijven graag komen bij Cynthia. Ze is rustig, luistert goed en denkt mee in oplossingen.

  • #8

    Mira (donderdag, 28 mei 2020 14:50)

    Cynthia boekte mij spontaan in nadat ik had aangegeven dat ik hier in de buurt een detox week hield. Een massage met accupunctuur en voetreflexmassage ondersteunt het ontgiften. De behandeling heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Cynthia stemt goed af, is flexibel en heeft een hele prettige energie. Voor mij een aanrader! Dank: groetjes Mira

  • #7

    Aukje (donderdag, 27 februari 2020 18:27)

    Op uitnodiging van Cynthia heb ik kennis gemaakt met haar praktijk. Al direct voel je je erg op je gemak door haar professionele werkwijze.
    Daardoor heb ik direct een vervolg afspraak ingepland.
    Hier heb ik mijn menstruatie klachten met Cynthia besproken.
    En ben ik diverse keren voor de behandeling hiervan bij Cynthia geweest. Cynthia luistert en kijkt goed naar waar de pijn vandaan komt en handelt daar adequaat naar.
    Een enorme aanrader dus voor de behandeling van klachten of gewoon ter ontspanning en een moment voor jezelf.

  • #6

    Ellen (woensdag, 11 december 2019 10:56)

    Ben blij dat ik me tot Cynthia gewend hebt. Haar manier van werken heeft er voor gezorgd dat diverse klachten verdwenen en/of verminderd zijn en dat mijn energielevel verbeterd is. Ze luistert, maakt een behandelplan en past deze aan daar waar nodig. Ook heb ik diverse mensen een cadeaubon gedaan voor een ontspanningsbehandeling bij Cynthia en zij hebben genoten van de behandeling, niets dan lof. Het is dus een aanrader! Ik blijf zeker komen, al is het alleen al ter ontspanning!

  • #5

    Anita (maandag, 14 oktober 2019 12:49)

    Op mijn werk heb ik Cynthia ontmoet en het masseren leek me wel wat. Direct al na de eerste behandeling was ik enthousiast. Opvallend vind ik dat het zowel energie als rustgevend is. Ik blijf ook zeker komen.
    Toen ik vertelde over mijn sleutelbeenbreuk en dat ik daar, ondanks een half jaar fysio, nog steeds last van heb, heeft ze mijn schouder extra behandeld. Ongelooflijk dat na een jaar de beweeglijkheid vergroot is en weer is zoals het was voor de breuk.


  • #4

    Franziska (maandag, 30 september 2019 22:08)

    Via de Gezonde Week van de Universiteit Twente heb ik Cynthia ontmoet. Sindsdien heeft ze me al twee keer binnen korte tijd van mijn nek-en rugklachten weten te bevrijden. Door haar behandeling kwam ik weer tot rust en kan ik nu gerust en zonder pijn op vakantie gaan! Bedankt!

  • #3

    Ceciel (vrijdag, 13 september 2019 14:46)

    Cynthia heb ik ontmoet via mijn werk en het voelde direct goed op de behandeltafel en onder haar handen. In haar praktijk kwam ik snel tot rust en haar manier van masseren is naar mijn mening echt heerlijk. Bij de voeten massage kwam ik terecht bij een pijnpunt wat nog meer aandacht nodig heeft. Hier ga ik mee aan de slag. Een echte aanrader. Ik ben geheel positief. Dank je wel Cynthia.

  • #2

    Jeroen (maandag, 02 september 2019 18:17)

    Ik kwam bij Cynthia vanwege opkomende rugklachten. Ik stond open voor haar uitgebreid onderzoek en heb 2 behandelingen gekregen met gebruik van pleisters met magneetveldjes. Beide behandelmethodes kende ik nog niet.
    Ik was na 2 benadelingen niet direct van mijn klachten af maar er was wel direct verbetering merkbaar. Inmiddels ben ik wel klachtenvrij. Top. Cynthia geeft goede uitleg bij de behandeling en heeft rust in zich die zij op jou projecteert. Dat heb ik als prettig ervaren.

  • #1

    Saskia (zondag, 11 augustus 2019 19:18)

    Mijn darmklachten zijn zo goed als verholpen, terwijl ik hiervoor al bij verschillende therapeuten en medici ben geweest zonder resultaat. Incidenteel wil het nog weleens aan de orde zijn, maar na een vervolgbehandeling snel opgelost. Het gaat veel beter dan ik had verwacht.
    Je stelt vragen die echt helpend zijn en neemt de tijd voor een behandeling

Marloes, 34 jaar - Vermoeidheid & hoofdpijn

"Ik kwam bij Je Energie In Balans terecht voor vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. Na een aantal behandelingen voelde ik mij energieker en heb ik af en toe nog eens hoofdpijn. In de loop der tijd heb ik een zeer goede vertrouwensrelatie opgebouwd met Cynthia en voel me erg serieus genomen en gesteund. Zowel bij kleine dingen als bij grotere serieuze klachten. "

Karin, 37 jaar - Anti stress

"Een echte aanrader!! Zowel voor als je bepaalde lichamelijke klachten hebt, als wanneer je gewoon heerlijk wilt ontspannen. Cynthia speelt in op datgene waar jij als klant behoefte aan hebt. Ook probeert ze regelmatig nieuwe behandelingen uit, waarvan ze denkt dat ’t past bij jou. Daarbij gebruikt ze fijne oliën die heerlijk ruiken en tegelijkertijd een functie hebben. Ze weet waar ze over praat en ze kan het goed onderbouwen. Regelmatig een behandeling bij Cynthia zorgt er bij mij voor dat ik een stukje balans vind in mijn drukke leven. Ik kijk dan ook elke keer weer uit naar een behandeling, heerlijk!!"

Monique, 58 jaar - Darmklachten

"In het najaar van 2018 ben ik bij je gekomen met darmklachten. Klachten waarmee ik overigens al jarenlang bezig ben en waar ik niet vanaf kon komen, noch met behulp van de reguliere medische wereld, noch in het 'alternatieve' circuit. Tot mijn eigen verbazing was ik na slechts enkele bezoeken van deze klachten verlost. De behandelingen zijn prettig, niet belastend en worden professioneel uitgevoerd. Er wordt tijd genomen voor een uitgebreid intakegesprek en goede afspraken worden gemaakt voor de verdere behandeling. Het feit dat ik zonder medicatie of belastende onderzoeken van mijn klachten af heb kunnen komen betekent veel voor mij"

Carla, 26 jaar - Nek & schouderklachten

"Een aantal maanden geleden ben ik voor het eerst bij Je Energie in Balans geweest. Ik had destijds door de drukte van mijn werk veel spanning in mijn nek en schouders. Ook zat mijn hoofd erg vol met alles wat er nog moest gebeuren. Mijn vakantie zat eraan te komen en uit ervaring weet ik dat ik altijd de eerste week moet bijkomen van de drukte. Daarom wilde ik graag een massage uitproberen.  Ik was zeer positief verrast en blij met het effect. De volgende dag voelde ik mij veel fitter energieker, de dagen daarna bleef dit zo. Van mijn eerste vakantieweek heb ik heerlijk genoten en had ik energie om dingen te ondernemen.

Een aantal weken later merkte ik dat mijn energielevel weer laag was. Ik had een lange reis van 24 uur gemaakt en heb dit als zeer vermoeiend ervaren. Een behandeling bij Cynthia gaf mij wederom de positieve ervaring.

Wat ik heel prettig vind aan Cynthia is dat ze echt de tijd voor je neemt. Ze heeft veel kennis en legt dit graag uit, waardoor ik me echt bewuster werd van dingen. Daarnaast is ze ook echt geïnteresseerd in je en wil ze je graag helpen bij evt. klachten"

 

Stephanie, 45 jaar - migraine

"Ik ben bij Je Energie in Balans terecht gekomen vanwege regelmatige migraine aanvallen. Met name na een drukke periode, of rond mijn menstruatie had ik er last van. Gemiddeld nam ik 2-3 x per maand medicatie. Als ik geen migraine had dan was er wel minimaal 3 x per week een gespannen gevoel aan schouders en nek. Migraine is bij mij na 9 behandelingen niet weg, maar de frequentie is wel afgenomen. De tussentijdse spanningen aan nek en schouder heb ik nagenoeg alleen als de migraine doorzet. Medicatie neem ik nu gemiddeld genomen 1x per maand, soms 2x maar wel minder dan voorheen. 

Als ik een cijfer moet geven qua intensiteit van de pijn dan zeg ik voor de behandelingen een 8 en na de behandelingen een 5"

Anouk, 42 jaar - Cupping

 "Genoten van een heerlijke ontspannende massage. Cynthia geeft duidelijke uitleg en toelichting over de (vele) mogelijkheden van de chinese massagetechnieken. Pijnpunten worden vakkundig gevonden en behandeld. Tot slot kennis gemaakt met cupping. Wat bijzonder. Het ziet er pijnlijk uit maar dat was het niet. Een aanrader!

Tot de volgende keer"

Moniek, 34 jaar

"Er wordt 'echt' naar je geluisterd. Er wordt gekeken welke klachten ervaren worden en wat de voors en tegens zijn van een behandeling. Cynthia legt op een rustige manier uit wat je kan verwachten."