de blauwdruk van je leven met nine star ki


Wil jij graag meer inzicht in jezelf krijgen en ontdekken wat je nodig hebt voor meer harmonie in je leven?

Met een persoonlijke analyse volgens de Nine Star Ki methode krijg jij inzicht in jezelf en wat je nodig hebt om in evenwicht te komen én te blijven. Als mens heb jij een unieke persoonlijkheid, een blauwdruk.

In je leven gaat het om de zoektocht naar zelfontwikkeling en om inzicht te krijgen over wat er te leren valt. Het is van grote waarde bij het leren kennen en begrijpen van jezelf en je relaties met anderen. Ineens herken je bepaalde zaken en kun je met meer compassie naar jezelf en je omgeving kijken.

 

De blauwdruk van je leven bestaat uit 3 getallen met elk een eigen element. Deze 3 elementen krijg jij mee op de dag van je geboorte en krijg je uit balans mee. Gedurende je leven is het aan jou de taak om de elementen weer in balans te krijgen. Als alle vijf elementen in de juiste richting stromen, voeding & aandacht krijgen, dan is de cyclus weer rond en zijn je eigen elementen beter in balans. 

 

wat kun je verwachten?

  • inzicht in jouw elementen en de bijbehorende talenten & kwaliteiten 
  • inzicht in je uitdagingen & ontwikkelpunten
  • uitleg over de vijf elementen filosofie
  • waardevolle tips om je elementen in balans te krijgen waardoor je een stroming van levensenergie creëert
  • inzicht in de interactie binnen jouw familie waardoor je helder krijgt waar ieders kracht ligt of voor welke valkuil je moet oppassen. (jouw familie: ouders, partner en kinderen)

Het tarief voor de Blauwdruk van je leven is € 145,- waarbij jij het uitgangspunt bent. Voor een aanvullende blauwdruk wordt per familielid € 50 berekend. 

Al eeuwenlang wordt de Chinese astrologie gebruikt om de levensloop van mensen te doorgronden. De Chinese astrologieleer werkt met jaarlijkse tekens in de Chinese dierenriem. De dierenriem tekens worden gekoppeld aan het yin-yang principe en de vijf elementen filosofie (hout, vuur, aarde, metaal en water).

De vijf elementen elementen reageren op elkaar: in een voedende en controlerende cyclus. Wat overblijft na vuur is weer voeding voor de aarde. In de aarde worden metalen gevormd die weer de voedingsbodem zijn voor water. Een eeuwig durende cyclus.

Deze cyclus en elementen gebruiken we om naar onszelf te kijken vanuit de Nine Star Ki.