In mijn praktijk werk ik vanuit de fundamenten van de Traditionele Chinese Geneeskunde waarbij de mens in zijn totaliteit wordt bekeken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.  

Deze natuurlijke behandelwijze is erop gericht om jou bewuster te maken van jezelf omdat blokkades en spanningen naar de oppervlakte komen. 

 

Ieder mens heeft emotionele zwakheden of klachten en is zich daarvan bewust in meer of mindere mate... In het dagelijkse leven schenken we nauwelijks aandacht aan wat er in ons lichaam en psyche tot uitdrukking komt.  Het negeren of onderdrukken van emoties en gebeurtenissen zet spanningen vast in je lichaam.  

Maar je lichaam beschikt over een volledige herinnering aan alle dingen die je hebt meegemaakt, het heeft een eigen geheugen en intellect. Het herinnert zich veel meer dan je hoofd weet!  Via lichamelijke en geestelijke signalen schudt het je wakker en vraagt het om aandacht.

 

Wanneer je constant overbelast bent en niet aan deze lichamelijke en geestelijke signalen toekomt, gaat je gezondheid rap achteruit. Je kunt ervoor kiezen om te leven of te overleven. Door je gezondheid van binnenuit te verbeteren is je leven niet iets wat je overkomt maar leef jij het leven dat jíj wilt leven.

 

Lees hier meer over VoetreflexPlus, TuiNa, Ooracupunctuur, Oncologie en Breathwork.