Ontdek je elementen. jouw blauwdruk


Nine Star Ki is een Geboortehoroscoop, een Energetische Blauwdruk die bepaald wordt op de dag van jouw geboorte. Door te bestuderen hoe de verschillende energieën je leven begeleiden en vormgeven ontdek je wat jouw innerlijke krachtbronnen zijn en waar je valkuilen liggen.

 

Op basis van jouw geboortedatum bereken ik jouw persoonlijke blauwdruk en kun je beschouwen als jouw energetische blauwdruk. 

 

In een uitgebreid familieprofiel breng ik de interactie binnen jouw gezin in kaart.  Ieders elementen, de interactie en dynamiek tussen jullie.  Door inzicht te krijgen in elkaars elementen, kun je met meer compassie en begrip met elkaar omgaan. Elkaars krachten en valkuilen kennen kan heel verhelderend werken.

Een familieprofiel bevat jouw blauwdruk, de elementen van je ouders en je huidige gezin.

 

  • inzicht in jouw elementen en de bijbehorende talenten & kwaliteiten 
  • inzicht in je uitdagingen & ontwikkelpunten
  • uitleg over de vijf elementen filosofie
  • waardevolle tips om je elementen in balans te krijgen waardoor je een stroming van levensenergie creëert

Basisprofiel € 85,00

Aanvullend kun je kiezen voor een (online) adviesgesprek waarin we dieper inzoomen op jouw Blauwdruk 

 

Voor een familieprofiel werk ik graag een offerte op maat uit, dit is namelijk afhankelijk van de gezinsgrootte.

 

wat zijn de ervaringen?

Het profiel dat Cynthia met veel aandacht voor mij gemaakt heeft laat mij begrijpen wie ik ben, wat mijn persoonlijke krachten zijn, mijn valkuilen en wat mijn unieke potentieel is. Mijn zelfkennis en zelfvertrouwen is vergroot, ik weet wat ik aan mezelf mag gaan omarmen en ik zit sindsdien in een bruisende flow. Het voelt alsof ik met de stroming mee ga. Het voelt heerlijk. Cynthia heeft aangevoeld wat ik nodig had om meer in m'n kracht te gaan staan, iets waar ik blijkbaar zo naar verlangde. Ik ben blij dat haar fijne energie, haar ervaring en uitgebreide kennis op mijn pad is gekomen.

Marloes

#

Wat ben ik blij met mijn Nine Star Ki profiel. Zoveel puzzelstukje die nu in elkaar vallen. Eerlijk gezegd, soms eng, dat het zo klopt. Soms was er onbegrip. Waarom doe ik zo, waarom reageer ik zo, waarom reageert je naaste zo. Maar doordat ik mijn elementen nu ken en deze begrijp geeft dit al zoveel verduidelijking en rust. Tuurlijk zou het mij ook niet altijd lukken, maar het voelt goed dat ik weet waar ik nog aan kan werken, zodat dit veel lichamelijke en emotionele klachten kan verhelpen. Ik gun dit iedereen.

Leonie

#

Al eeuwenlang wordt de Chinese astrologie gebruikt om de levensloop van mensen te doorgronden. De Chinese astrologieleer werkt met jaarlijkse tekens in de Chinese dierenriem. De dierenriem tekens worden gekoppeld aan het yin-yang principe en de vijf elementen filosofie (hout, vuur, aarde, metaal en water).

De vijf elementen elementen reageren op elkaar: in een voedende en controlerende cyclus. Wat overblijft na vuur is weer voeding voor de aarde. In de aarde worden metalen gevormd die weer de voedingsbodem zijn voor water. Een eeuwig durende cyclus.

Deze cyclus en elementen gebruiken we om naar onszelf te kijken vanuit de Nine Star Ki.