In mijn praktijk komen mensen met lichamelijke & emotionele klachten. Dat varieert van stress gerelateerde klachten, buikklachten, vermoeidheid, hartkloppingen, pijn in de gewrichten, rug/nek en schouderklachten tot emotionele disbalans. 

Klachten waarvoor mensen soms al in de reguliere geneeskunde verschillende specialisten hebben gezien met wisselend succes. Of waarbij mensen met praten alleen niet verder komen en op zoek zijn naar lichaamsgerichte therapie om de problemen bij de wortel te gaan aanpakken en regie te nemen over hun gezondheid. 

Graag zou ik je anders laten kijken naar je lijf, want jouw lijf heeft een fantastisch zelf herstellend vermogen en bezit kracht & wijsheid. 

Leren luisteren naar de signalen maakt de weg vrij voor jouw lichamelijke, emotionele, geestelijke, sociale en spirituele gezondheid. In mijn praktijk werk ik met losse behandelingen maar ook met pakketten om jou de juiste zorg op maat te kunnen bieden. 

 


VoetreflexPlus massage, TuiNa massage, Ooracupunctuur, moxa. Wat houd dit allemaal in? Lees hier meer over de verschillende behandelmethodes