Wil je geen traject maar een vitaliserende massage? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden voor losstaande behandelingen die ik afstem op jouw behoefte.

Een behandeling werkt zowel preventief als herstellend. Het vergroot je veerkracht en weerstand, geeft je flexibiliteit en laat spanning en vermoeidheid verdwijnen

Massages stimuleren en reguleren het meridiaan systeem. Dit heft blokkades op, vermindert klachten en herstelt zo de balans in je lichaam. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Evenwichtige meridianen zorgen voor lichamelijke en geestelijke rust en stabiliteit. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, hierbij een greep uit de verschillende massages waaruit je kunt kiezen:

Cupping & massage

Met een cupping massage wordt het lymfesysteem en de doorbloeding gestimuleerd. 

Dit gebeurt door cups op de huid te plaatsen en een vacuüm te creëren. Deze vacuüm trekt de huid en de spierlaag omhoog 

Het wordt gebruikt om bloed "te bewegen" en wordt o.a. ingezet bij 

Op plekken waar de stagnatie groot is verschijnt een verkleuring. De kleur van de plek en de periode waarna deze verdwijnt geeft de mate van de stagnatie aan.

Cupping wordt gecombineerd met een TuiNa massage van rug, nek en achterkant benen en voeten.

Deze combi stimuleert het lymfesysteem, het zenuwstelsel en de doorbloeding waardoor afvalstoffen efficiënt kunnen worden afgevoerd en het immuunsysteem wordt versterkt. 

 

Cupping is zeer effectief bij:

- arm/nek/schouderpijn 

- rugpijn

- achilles/hielspoor

- verkoudheid en griep

- stress

- verteringsproblemen

 

Er zijn situaties wanneer we liever niet cuppen. Ik kijk graag met jou samen wat passend is.

 

VoetreflexPlus massage van onderbenen en voeten

Door het masseren van reflexzones op de voeten, wordt de doorstroming van bloed, lymfe en energie verbeterd, hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller en beter afgevoerd. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en gestimuleerd. Daarnaast heeft voetreflexologie een sterk ontspannend en opbouwend effect op het lichaam. 

VoetreflexPlus & TuiNa lichaamsmassage

Een VoetreflexPlus en TuiNa lichaamsmassage is een krachtige en effectieve massage.

Deze massage is niet therapeutisch bedoeld of voor het behandelen van chronische pijn of lichamelijke ongemakken.  Wel werkt deze behandeling preventief en herstellend. Het vergroot je weerstand, werkt stress regulerend en ondersteunt bij pijn.