THERAPIE op maat

We starten met een intake waarin we jouw achtergrond en situatie in kaart brengen. Met de Traditionele Chinese Geneeskunde als uitgangspunt wordt een behandelplan op maat uitgewerkt dat is afgestemd op jouw behoefte.

 

Alles is energie en ons lichaam is een eenheid. Ons lichaam zit geweldig mooi in elkaar, we worden door middel van ons lichaam gewaarschuwd dat er een verandering nodig is. Door middel van VoetreflexTherapie, TuiNa (chinese lichaamsmassage), Ooracupunctuur help ik je blokkades die klachten geven te laten verdwijnen.  Als deze blokkades zijn verdwenen zal je systeem weer in balans raken en kan jouw levensenergie weer stromen.

In een persoonlijk traject zal ik je handvaten aanraken die je zelf kunt inzetten in je dagelijkse leven.

Ademhaling, essentiële oliën en andere leefstijladviezen vormen altijd een onderdeel van een behandeltraject. Je ontvangt tips en ondersteunende adviezen om zelf te gaan toepassen waarmee je jouw gezondheid ondersteunt. Ik begeleid je hierin, zodat de tools voor jou betrouwbare gewoontes gaan worden waarmee jij zelf je energie in balans kunt krijgen. Ik volg hierin altijd mijn intuïtie en overleg met de cliënt.

In een traject start je altijd met een intake en 3 behandelingen.  Na een traject kan er overgeschakeld worden op een onderhoudstraject. Samen bekijken we wat jou past.

 

VROUWENKLACHTEN

Pijnlijke menstruaties, hevig menstrueren of juist het uitblijven van de menstruatie. Het kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden.

Wat als het nu anders kan? Er is bijna altijd een stap te zetten naar een gezonder vrouwenlichaam. 

 

KLACHTEN IN HET BEWEGINGSAPPARAAT

De meest uiteenlopende klachten in het bewegingsapparaat kunnen behandeld worden:

* frozen shoulder

* klachten aan de arm/pols

* rug/nek/schouder klachten

* hielspoor

 

CHRONISCHE PIJNKLACHTEN

Pijn is een complex probleem. Heel veel mensen worstelen met pijn. Maar wat als de pijn chronisch wordt en maar blijft aanhouden? Er zijn veel visies op de oorzaak van pijn en het aanhouden ervan. 

Migraine, fibromyalgie, spier- en zenuwpijnen, rug- en nekklachten of gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose kunnen je leven behoorlijk in beslag nemen.

Ik geloof in samenwerking vanuit verschillende disciplines. Verruim je mogelijkheden tot heling, groei en ontwikkeling en onderzoek wat werkt voor jou. Graag geef ik je inzichten en reik ik je methodes aan die je kunnen helpen om van overleven naar leven te gaan.


VERMOEIDHEID & BURN-OUT KLACHTEN

Steeds meer mensen belanden in een burn-out of in iets wat daar op lijkt. We presteren en consumeren ons kapot. De balans tussen rust (yin) en actie (yang) is meer en meer verstoord geraakt. Veel diepe oorzaken van ziekte liggen in een verstoring van de fundamentele yin en yang. 

Hoe zit het met jouw balans? 

SPIJSVERTERINGSKLACHTEN

Spijsverteringsklachten kunnen heel divers zijn. Diarree en obstipatie zijn de meest bekende. Het is echter veel breder. Symptomen als zure oprispingen, maagpijn, overgeven, misselijkheid, darmrommelingen, flatulentie, pijn in de buik, opgeblazen gevoel zijn allemaal signalen van een disbalans. Hoe is jouw vertering van de mond tot de kont? En hoe gaat jouw emotionele vertering?  

Mocht je twijfelen of wil je gewoon even overleggen. Bel, mail of app gerust, dan kijken we wat er voor mogelijkheden voor jou zijn