sta jij open voor een gezonde relatie met jezelf?

Misschien loop je al een tijdje rond met klachten en ben je op zoek naar een andere kijk op je klachten dan vanuit de reguliere geneeskunde.

Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt naar de oorzaak van een probleem gekeken. Op deze manier pak je je gezondheid op een natuurlijke manier bij de bron aan: geen symptoombestrijding.

Wil je meer energie? Dan zal je moeten veranderen en verantwoordelijkheid moeten nemen voor jouw gezondheid.

Graag sta ik je bij met mijn kennis en ervaring.

 

wat kun je verwachten?

  • we starten met een intake van 1 uur waarin we jouw situatie & hulpvraag in beeld brengen. Voorafgaand aan de intake ontvang je een vragenlijst per e-mail.
  • verder hebben we minimaal 3 behandelingen van 1 uur die geheel afgestemd zijn op jou.
  • je gaat naar huis met ondersteunende adviezen en oefeningen om zelf te gaan toepassen waarmee je jouw gezondheid ondersteunt.
  • tijdens de behandelingen zet ik verschillende behandelmethoden in, zoals Voetreflexologie, TuiNa, Ooracupunctuur, Moxa, Cupping, Guasha, etherische oliën.
  • investering in jezelf: 4 therapeutische consulten á € 80 (vergoedingen via zorgverzekering check hier)

Afhankelijk van de aard van de klachten zijn vaak een aantal behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. We starten met 4 consulten waarna we samen afstemmen wat de resultaten zijn. Ik zal je adviseren over de aanbevolen frequentie, maar je bent natuurlijk altijd zelf degene die bepaalt wat je wilt.