GEZONDHEID VOOR LICHAAM & GEEST

De praktijk is een plek waar aandacht en verbinding centraal staat. Waar je meer inzicht krijgt in je lichaam en hoe jij je energiebalans zelf kunt verbeteren. Het is een plek waar je bewust wordt van jouw knelpunten en waar je inzicht krijgt in waarom je bepaalde klachten ervaart. 

Misschien loop je al een tijdje rond met klachten en ben je op zoek naar een andere kijk op je klachten dan vanuit de reguliere geneeskunde. Misschien heb je mindere periodes meegemaakt en heb je moeite om je emotionele evenwicht te vinden, of zoek je ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling. 

Hieronder vind je verschillende programma's waar je voor kunt kiezen, maar je bent ook welkom voor een losse behandeling. 

 

VoetreflexPlus massage, TuiNa massage, Ooracupunctuur, moxa. Wat houd dit allemaal in? Lees hier meer over de verschillende behandelmethodes

 

 


VIJF ELEMENTEN IN BALANS

Met dit programma gaan we aan de slag met jouw klacht of knelpunt.

We starten met een intakegesprek en bespreken samen wat jouw wens is. 

Ik neem je een stukje mee in de vijf elementen en hun aandeel in jouw energiehuishouding, zodat je snapt hoe het zit en er zelf ook iets mee kunt doen. 

 

 

DE REIS NAAR JEZELF

Voel jij dat je op een keerpunt staat in je leven? Ben je eraan toe om obstakels en oude emoties op te ruimen? En wil je graag tools leren om de verbinding met jezelf weer te krijgen én te houden ?

Met de Reis naar Jezelf maak je een diepe duik naar binnen waardoor jij de transformatie bereikt die jij nodig hebt. 

 

 

DE BLAUWDRUK VAN JE LEVEN

Wil jij graag meer inzicht in jezelf krijgen en ontdekken wat je nodig hebt voor meer harmonie in je leven? Als mens heb jij een unieke persoonlijkheid, een blauwdruk.

Deze blauwdruk bestaat uit 3 getallen met elk een eigen element. Deze 3 elementen krijg jij mee op de dag van je geboorte en bepalen wat jij te doen hebt in je leven.

 

 


LOSSE BEHANDELING

Heb je geen klachten maar wil je gewoon even ontsnappen aan alle hectiek van de dag? Een moment voor jezelf waarin je even helemaal niks hoeft? Ervaar dan de kracht van een behandeling die jouw levensenergie weer in beweging zet. Een vitaliserende massage heeft zowel lichamelijk als geestelijk een sterk ontspannend effect, tot diep in je lichaam.

Je zult merken dat je lichaam op een positieve manier beïnvloed wordt, je slaapt beter en je krijgt meer energie. Zo werkt het preventief en is het een goede aanvulling voor iedereen die zijn lichaam gezond wil houden.

 

Een losse behandeling van 45 minuten kan bestaan uit VoetreflexPlus massage van voeten en onderbenen, en/of TuiNa massage van hoofd, nek, schouders of rug. We bekijken samen wat jouw wens is. 

ONCOREFLEX, KWALITEIT VAN LEVEN BIJ KANKER

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, kom je terecht in een rollercoaster van emoties. Fysiek en emotioneel heeft dit een enorme impact.

Als de reguliere behandelingen starten, krijg je te maken met allerlei bijwerkingen. Maar ook daarna, als alle behandelingen afgelopen zijn en je gezond bent verklaard is er van emotionele stabiliteit vaak geen sprake.