ONTDEK DE ESSENTIËLE OLIEKRACHT

De wereld van de essentiële olie heeft mij enthousiast gemaakt. Ik raakte zelf bekend met de werking van essentiële olie tijdens mijn opleiding en werk in mijn praktijk. Later ben ik de verschillende oliën ook voor mijzelf gaan inzetten voor mijn emotioneel welzijn: een olie om de dag mee te beginnen,  om rust te brengen of om voor meer energie of focus. En... ik heb gemerkt wat het doet. Het werkt snel,  simpel &  het is 100% natuurlijk. Het heeft mij zó enthousiast gemaakt dat ik jou ook heel graag meeneem in de wereld van de essentiële olie met olierollers. 

 De olie kan heel eenvoudig met de roller worden aangebracht op de kruin van het hoofd, het voorhoofd, in de nek, op de slapen, achter de oren, op het gezicht, op de voeten, de pols of de borst. Zacht wrijven en diep inademen en de geur bereikt in no time jouw systeem!

Met de handige roller heb jij en je gezin jouw persoonlijke geurenaroma altijd bij de hand. In je handtas, op de badkamer of in de rugzak naar school. Rollers zijn ook geschikt voor kinderen tussen de 10 & 16 jaar, dan wel in een aangepaste dosering.